ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

​20-årig mand anholdt med kokain-telefon: Mange købere står til store bøder

Østjyllands Politis specialpatrulje anholdt i går en 20-årig mand fra Aarhus efter flere ugers efterforskning og sigtede ham for at sælge kokain til rigtig mange østjyder.

 

Den 20-årige blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus og varetægtsfængslet i fire uger. Han er somalisk statsborger og risikerer dermed ud over en fængselsstraf at blive udvist af Danmark.

 

Østjyllands Politi har registreret en del forskellige købere af kokain via af den 20-åriges telefon. Alle kan nu forvente at blive kontaktet af politiet og modtage en bøde på mellem 3000-8000 kroner afhængigt af, hvor meget de har købt. For de, der har købt mere end én gang, bliver bøden endnu større. De første kunder har allerede fået besøg af politiet.

 

Køberne er typisk unge mænd og kvinder, som hver især har sendt sms’er med anmodning om at købe kokain, hvorefter det blev aftalt, at de skulle mødes med sælgeren på forskellige lokaliteter i Aarhus.

 

Politiinspektør René Raffo er glad for anholdelsen, men er bekymret over det mønster, politiet ser i narkosalget. Størstedelen af de købere, vi har fundet frem til, er ikke kendt af politiet. Det er unge mennesker, som studerer eller har et helt normalt arbejde. Det bekræfter os i, at kokain desværre er blevet mere udbredt, og det, synes vi, er bekymrende. Derfor er vi meget tilfredse med, at vi nu har stoppet en særdeles aktiv narkosælger og fundet frem til en række købere, siger René Raffo.

 

Den fortsatte efterforskning af sagen skal nu klarlægge, om der evt. er flere i sagen der skal sigtes.

 

I grundlovsforhøret  nægtede den 20-årige forholdene og udbad sig tid i forhold til at anke. Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at udtale sig yderligere i sagen.

 

Del artikel