Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Velkommen til de mange studerende: 10 procent rabat på sushi i Guldsmedgade

Af Line Ingwar Karlsen

Aarhus vrimler med glade studerende. Studieåret er lige begyndt, og der er allerede godt med studerende hos SushiMania. Sushi er et hit blandt unge, og SushiMania har knækket koden for, at god og veltilberedt sushi ikke skal koste en mindre formue.

 

Velkommen til Aarhus

SushiMania i Guldsmedgade har et godt tilbud, som gælder fra i morgen og resten af september. De byder de studerende velkommen til byen med rabat. De er kendt for at lave sushi udelukkende af bæredygtig fisk og skaldyr. SushiMania har en forretning i Guldsmedgade, en i Bruuns Galleri og en i Viby.

 

10% resten af september måned

Hvis du har et gyldigt studiekort, så er det eneste, du skal gøre at fremvise det. Tilbuddet gælder i deres forretning i Guldsmedgade.

 

Pick’n’mix

Hvis du ikke kender pick’n’mix, så er der god grund til at prøve. Det er hittet blandt unge, og her kan du få seks stykker til 36 kroner minus de 10% rabat som studerende. Du vælger selv, hvad du vil have. Stykkerne ligger parvis.

 

Håndværket er i orden

SushiMania er kendt for at lave sushi, som ikke koster en bondegård. Deres boks med 12 stykker koster kun 100 kroner, og med et studiekort kan du blive mæt for 90 kroner. Alle kokkene hos SushiMania kommer fra Asien. De startede som helt unge med at lave sushi og stå i lære. Flere af dem har mere end 25-års erfaring. Det er den tid, det tager for at lære at lave den bedste sushi. Det gør, at sushien håndværksmæssigt er i top.

Velkommen til de mange studerende: 10 procent rabat på sushi i Guldsmedgade

Tilbuddet gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.

 

Se mere, om SushiMania her:

 

Del artikel

Andre læser også