ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

100 gratis pizze: Gorm’s fejrer 10-års fødselsdag med manér

Søndag den 4. november bliver en festdag for alle pizzaelskere, når pizzakæden Gorm’s fejrer deres 10-års fødselsdag med gratis pizze i Aarhus, Kolding, Odense og København. ”I forbindelse med vores runde fødselsdag, ønsker vi at skabe en fest i alle de byer, hvor vi har en restaurant, og er der egentlig nogen bedre måde at starte en fest på end med gratis pizza?” spørger TV-kok og medstifter Gorm Wisweh.

 

 

Festlighederne starter for de morgenfriske i Aarhus, når restauranten på Jægergårdsgade slår dørene op til gratis pizza kl. 10.00. Når de 100 gratis pizze er uddelt til de pizzaglade aarhusianere, drager Gorm og co. videre til Kolding, for endnu én gang at lave 100 pizze, som de lokale kan få fra kl. 13.30. Næste stop på ruten er Odense kl. 16.00 inden pizzafesten rundes af på Amagerbrogade, hvor de sidste 100 pizze bliver langet over disken kl. 19.00.

 

 

”Jeg forventer at være træt i armene når vi har lavet de 400 pizze, men jeg tør dog godt garantere, at der stadigvæk vil være overskud til at drikke et glas vin eller to, når de sidste pizzaer er blevet delt ud” udtaler pizzasnedkeren.

 

 

10 år med pizzalove

Den gastronomiske scene i Danmark har været i en rivende udvikling i en længere årrække, og siden 2008 har pizzapionererne fra Gorm’s været med til at præge danskernes opfattelse af pizza.

 

”De sidste 10 år har været en fantastisk rejse for os, hvor vi har været med til at ændre folks opfattelse af pizza, fra at være en hurtig take away mulighed, til at være en gastronomisk oplevelse, hvor man nyder hinandens selskab og bliver udfordret på de traditionelle pizzatraditioner i hyggelige omgivelser” siger Gorm Wisweh.

 

Selvom Gorm’s har udviklet sig fra at være en enkelt restaurant, til at være en pizzakæde med 11 restauranter i Danmark og 2 i Japan, er der ingen tegn på at der bliver skruet ned for tempoet.

100 gratis pizze: Gorm’s fejrer 10-års fødselsdag med manér

”Forhåbentligt står vi her igen om ti år, og fejrer 20-års jubilæum, hvor det tager længere tid end én dag at dele gratis pizze ud i de byer, hvor vi har restauranter” afslutter den glade bornholmer.

 

Del artikel