Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populært bageri er klar: Har ny fastelavnsbolle på hylderne

Af Freja Dumont

Boller op, boller ned. I dag er der lidt over 4 uger til fastelavn.

Og det betyder naturligvis, at der endnu er masser af tid til at udforske alle de spændende flødeskumskager og cremefyldte boller, der ligeså stille begynder at dukke op i montren hos diverse bagere i Aarhus.

Berta bageri er igen klar til at byde på deres gode gammeldags fastelavnsbolle med et twist.

Men i år har der altså også sneget sig en helt ny flødeskumsvariant ind på hylderne hos det lille surdejsbageri på Frederiks Alle.

Om vi har smagt? Naturligvis.

Populært bageri er klar: Har ny fastelavnsbolle på hylderne

Bertas nye fastelavnsbolle er fyldt til randen med appelsin og havtorn.

Fyldet er både sødt og aromatisk med lidt syre og en smule bitterhed – på den gode måde.

I samspil med den letpiskede flødeskum, som hverken er tung eller klæbrig, får du altså en frisk bid, som smager af én til.

Hele herligheden er pakket ind i en klassisk bolle af wienerdej.

Vi vil anbefale dig, at du får lagt Berta ind på årets fastelavnsbolle-crawl liste med det samme!

Smørblød creme bundet ind af chokolade

Ligesom sidste år frister Berta igen med en blød smørbolle fyldt godt op med creme a la vanilje.

I år har bageriet dog opdateret deres gammeldags fastelavnsbolle en smule og kommet remonce med solsikke-marcipan i, hvilket er en smagsmæssig lille genistreg, hvis du spørger os.

Dertil er hele herligheden toppet med blød chokoladeganache, som i kombination med den smørbløde creme gav den helt perfekte bid.

Populært bageri er klar: Har ny fastelavnsbolle på hylderne

Fastelavnsbollerne lander på hylderne hos Berta kl. 11.00 hver dag.

Psst.. Du skal nok ikke vente alt for længe, hvis du vil have fingrene i det populære bagværk. Stedets fastelavnsboller plejer nemlig at gå som varmt brød!

Har du mistet overblikket over byens fastelavnsboller, så skal du blot klikke her, hvor vi har samlet ALT du skal vide om årets vidundere.

Del artikel

Andre læser også