Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner i dag: Ny sushirestaurant byder på gratis sushi og vin

Af Freja Dumont

I dag åbner en ny sushirestaurant i hjertet af Aarhus. 

Bar’sushi, med plads til 36 spisende gæster samt mulighed for takeaway, slår nemlig endelig dørene op på hjørnet af Jægergårdsgade og M.P Bruunsgade.

I forbindelse med åbningen den 19. august tilbyder Bar’Sushi alle gæster et gratis glas vin eller cocktail på åbningsdagen.

Og som om det ikke var nok, kan du også se frem til, at stedet deler 100 bakker gratis sushi ud, så man kan smage, hvad Bar’sushi kan. Det sker lørdag den 20. august kl. 15.00.

Åbner i dag: Ny sushirestaurant byder på gratis sushi og vin
Foto: Bar’Sushi

Missionen er at give Aarhus en ny sushi oplevelse

Bar’sushi leverer frisklavet sushi så kvaliteten altid er i top.

Men det er ikke kun sushi, der serveres hos bar’sushi. På menuen finder du nemlig også stedets populære japanske tacos, Japas med blandt andet japanske rejecocktails og hjemmelavet tatsuta kylling.

Når kokkene kaster kærlighed og stjernestøv efter fisk og andre fine sager, er du inviteret med til at overvære det hele fra første parket.

“Det giver vores gæster en unik mulighed for at spørge ind til maden, og vores passionerede kokke elsker at fortælle om sushi, så spørg endelig løs,” siger Henrik Harmsen, som ejer og driver den nye bar’sushi i samarbejde med et par partner, som har store ambitioner om at åbne flere bar’sushi-restauranter i Aarhus-området.

Åbner i dag: Ny sushirestaurant byder på gratis sushi og vin

Et af de mest populære valg, hvis man ikke bestiller take-away, er ”spis til pindene knækker”, hvor stedets dygtige kokke sammensætter menuen med sushi ad libitum for 269 kr.

Et andet valg er “late night dinner” for dem, der vil have hele pakke. Her bestiller du bord mellem 21:00 og 22:00 og får en sushimenu inklusiv fri øl, vin og gin/tonic indtil kl. 24:00.

Stærkt hold bag

Bar’sushi blev startet op af Claus Skovsted, iværksætter og glødende sushi-entusiast, han åbnede som den første, en sushi restaurant i provinsen, helt tilbage i 2000. Den første bar’sushi åbnede i Odense for 16 år siden.

Bar sushi har indgået samarbejde med Henrik Harmsen, som er kendt fra restaurationsbranchen i Aarhus. Begge har arbejdet sammen før, og de har en lang karriere inden for restaurationsbranchen med forskellige koncepter.

Læs mere om bar’sushi her.

Hvad: Ny Bar’sushi åbner i Aarhus
Hvor: På hjørnet af Jægergårdsgade og M.P Bruunsgade
Hvornår: Åbner start juni. Mandag til tirsdag 15:00 – 21:00, Torsdag til lørdag 12:00 – 23:00, Søndag 15:00 – 21:00

Del artikel

Andre læser også