Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16-årig dreng anholdt: Sigtet for røverier i Østjylland

Af anders@sommersangdigital.dk

Østjyllands Politi anholdt mandag en 16-årig dreng, der sigtes for to røverier og et forsøg på røveri begået mod tre forskellige forretninger i Østjylland.

 

Han fremstilles tirsdag kl. 10.30 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes blandt andet for et røveri mod en kiosk i Lystrup den 27. november, hvor en ekspedient blev truet med kniv til at udlevere penge fra kassen. Politiet udsendte efterfølgende et signalement og en overvågningsvideo fra røveriet, og det gav et tip, der mandag førte til anholdelsen af den 16-årige dreng.

 

Den 16-årige sigtes for to andre forhold, der minder om røveriet i Lystrup:

  • Den 28. november løb en maskeret mand ind på en tankstation på Hovedvejen i Hasselager, hvor han med en kniv truede ekspedienterne til at udlevere penge
  • Den 30. november kom en maskeret mand ind i Letkøb på Sønderborggade i Aarhus og truede med en kniv. Han opgav dog sit foretagende og forlod butikken uden udbytte

 

Anklagemyndigheden anmoder af hensyn til den videre efterforskning om lukkede døre under grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at udtale sig yderligere om sagen.

 

 

Del artikel

Andre læser også