ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2 bud på sjove spil til sommerens fester

Når du skal holde fest sammen med dine venner, så er det altid vigtigt at have en form for underholdning i ærmet. Ja, du skal selvfølgelig også line op med en masse øl og andet alkohol, så ingen kommer til at tørste. Men sørger du for god underholdning også, så er du sikker på, at ingen kommer til at kede sig til festen.

Annoncørbetalt indhold leveret af Partvikings.dk

Et spil er altid god underholdning, fordi det først og fremmest er nemt for mange at deltage på samme tid. Det medfører også typisk en masse grin, og så giver det også god anledning til at få gang i konkurrencegenet hos de fleste. 

Vi giver dig her to gode bud på sjove spil, som er nemme at diske op til festen – uanset om du skal holde festen indenfor eller udenfor. 

Få gang i konkurrencegenet med en beer pong turnering

En beer pong turnering er nem at strikke hurtigt sammen, fordi det egentlig ikke kræver så meget. Det eneste du skal bruge er et bord, bolde, kopper og selvfølgelig en masse øl. 

Skal du gøre det lidt mere professionelt, så kan du købe borde, der er lavet til formålet. De er nemme at sætte op igen og igen, fordi de kan klappes sammen og opbevares forsvarligt. Derudover er de designet efter de internationale mål for beer pong. På den måde er du sikker på at skabe de rette betingelser for en turnering. 

Køb beer pong bord med bolde og kopper hos Partvikings.dk, så du har udstyret i orden til en ægte beer pong turnering til din næste fest. 

Teknik og præcision med klassisk shuffleboard

Shuffleboard er et klassisk spil, hvor det handler om teknik og præcision. Det er et nemt spil at sætte op til en fest, fordi der kan være et utal af deltagere, så det faktisk kan spilles uanset om I er mange til fest eller om I bare er samlet til hygge. 

Shuffleboardet kan købes i en mini udgave, så det er nemt at transportere og hurtigt sætte op til en fest. I spillet handler det om at score flest point ved at curle en lille puck – lidt ligesom i klassisk curling. Der gives henholdsvis 0, 1, 2 og 3 point alt efter, hvilket felt pucken lander i. 

Kunne du tænke dig at udfordre dine venner på “mini” banen?

Køb et billigt shuffleboard med tilbehør hos Partvikings.dk. så du er sikret underholdningen til din næste fest eller komsammen med vennerne. 

Køb festartikler hos Partvikings.dk

Alt du har brug for til festen finder du hos Partvikings.dk. Her kan du finde alt lige fra kostumer og pynt til barudstyr og spil. 

Få fat i alt, du skal bruge til din næste fest på Partvikings.dk!

Del artikel