Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2 for 1 hos Soup Nerds: Økologisk valgløfte til studerende

I disse valgtider, hvor det fyger om sig med mere eller mindre fantasifulde valgløfter, er der her et konkret tilbud til alle studerende – helt uden valgflæsk. I anledningen af EU Parlamentsvalget gentager Soup Nerds nemlig successen med 2 for 1 til studerende hele maj måned ud.

 

Det betyder, at alle studerende med et gyldigt studiekort kan tage en ven med og få to supper for én suppes pris i hele maj måned (kan ikke kombineres med andre rabatter).

 

Soup Nerds tilbyder årstidens supper, der alle er 100% økologiske og uden kød. Alle supper tilbydes også vegansk og fås både to stay og to go, hvor de pakkes i bionedbrydelig emballage.

 

Lige nu tilbyder Soup Nerds en kraftig blended jordskokkesuppe, en klar og kraftfuld løgsuppe, en spicy gulerodssuppe samt en fyldig chili sin carne.

For nylig kom også en sandwich på kortet, ligesom det er muligt at købe både vand, øl, vin, kaffe/te og kager i butikken i Borggade. Alt er økologisk, og både kaffe og te er tilmed fairtrade.

Alle supper serveres med op til 8 forskellige slags fyld og toppings, så der er masser af både smagsindtryk og bid – og anmelderne på både Facebook, Tripadvisor og Google er generelt meget begejstrede med et samlet gennemsnit på 4,7 ud af 5.

 

Soup Nerds ligger i Borggade 16 i Latinerkvarteret, hvor den tidligere Café Ganefryd lå – tæt på både Nørregade, Guldsmedegade og Øst for Paradis.

 

Soup Nerds har åbent alle dage 12-20, og fik i øvrigt ”Årets Bæredygtighedspris” på Aarhus Street Food Festival 2018.

 

Soup Nerds Aarhus

Borggade 16
8000 Aarhus C
Telefon: +45 60 58 82 86
Info-mail: info@soupnerds.com
Bestilling-mail: order@soupnerds.com

Website