Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2 for 1 hos Soup Nerds: Økologisk valgløfte til studerende

Af anders@sommersangdigital.dk

I disse valgtider, hvor det fyger om sig med mere eller mindre fantasifulde valgløfter, er der her et konkret tilbud til alle studerende – helt uden valgflæsk. I anledningen af EU Parlamentsvalget gentager Soup Nerds nemlig successen med 2 for 1 til studerende hele maj måned ud.

 

Det betyder, at alle studerende med et gyldigt studiekort kan tage en ven med og få to supper for én suppes pris i hele maj måned (kan ikke kombineres med andre rabatter).

 

Soup Nerds tilbyder årstidens supper, der alle er 100% økologiske og uden kød. Alle supper tilbydes også vegansk og fås både to stay og to go, hvor de pakkes i bionedbrydelig emballage.

 

Lige nu tilbyder Soup Nerds en kraftig blended jordskokkesuppe, en klar og kraftfuld løgsuppe, en spicy gulerodssuppe samt en fyldig chili sin carne.

2 for 1 hos Soup Nerds: Økologisk valgløfte til studerende

For nylig kom også en sandwich på kortet, ligesom det er muligt at købe både vand, øl, vin, kaffe/te og kager i butikken i Borggade. Alt er økologisk, og både kaffe og te er tilmed fairtrade.

2 for 1 hos Soup Nerds: Økologisk valgløfte til studerende

Alle supper serveres med op til 8 forskellige slags fyld og toppings, så der er masser af både smagsindtryk og bid – og anmelderne på både Facebook, Tripadvisor og Google er generelt meget begejstrede med et samlet gennemsnit på 4,7 ud af 5.

 

Soup Nerds ligger i Borggade 16 i Latinerkvarteret, hvor den tidligere Café Ganefryd lå – tæt på både Nørregade, Guldsmedegade og Øst for Paradis.

 

Soup Nerds har åbent alle dage 12-20, og fik i øvrigt ”Årets Bæredygtighedspris” på Aarhus Street Food Festival 2018.

 

Soup Nerds Aarhus

Borggade 16
8000 Aarhus C
Telefon: +45 60 58 82 86
Info-mail: info@soupnerds.com
Bestilling-mail: order@soupnerds.com
Website

 

 

 

Del artikel

Andre læser også