2 nye slags: La Cabra klar med flere fastelavnsboller

Som vi tidligere har teaset for, har La Cabra nu føjet endnu flere fastelavnsboller til sortimentet.
Der er landet to nye slags hos bageriet i Borggade, der begge – ligesom hindbærvarianten – tager form af luftige briocheboller med farvet, knasende sukkerstøv på toppen.
Under det gule sukkerstøv gemmer sig et indre af hvid chokoladecreme og passionsfrugtkompot.
Det giver alt i alt et friskt og nærmest tropisk udtryk, som nok sjældent er set i en fastelavnsbolle.
Den anden variant, der har mørkerødt sukker på toppen, er fyldt med mascarponecreme og solbærkompot, hvilket giver et lidt mere klassisk udtryk, selvom resultatet stadig er langt fra en gammeldags fastelavnsbolle.
La Cabra skal have ros for at eksperimentere og udfordre vores forestilling af, hvad en fastelavnsbolle er. Fælles for alle tre varianter er, at de er flotte, enkle og at ingredienserne spiller rigtig godt sammen.
Bageriets fastelavnsboller koster 38 kroner stykket og kan købes hver dag fra klokken 10.
Hvor: La Cabra Bakery på Borggade 4F