ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cremet passionsdrøm: Ny fastelavnsbolle fra La Cabra

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: La Cabra
Foto: La Cabra

For nylig landede La Cabras røde fastelavnsboller igen på hylderne i Borggade.

Ved den lejlighed teasede bageriet for, at der var flere varianter på vej, og nu er endnu en at finde i sortimentet.

Der er tale om en eksotisk én af slagsen.

Fastelavnsbollen er nemlig fyldt med passionsfrugtkompot, som blander sig med den hvide chokoladecreme indeni bollen.

Cremet passionsdrøm: Ny fastelavnsbolle fra La Cabra

Det giver et friskt, frugtigt og lækkert udtryk, som adskiller sig fra andre mere tunge fastelavnsboller.

Ellers er det den samme luftige briochebolle med farvet, knasende sukkerstøv på toppen, man kender fra hindbærvarianten, som vi for nylig gav topkarakter i vores store fastelavnsbolletest.

Hvad: Ny fastelavnsbolle
Hvor: La Cabra Bakery på Borggade 4F
Hvornår: Hver dag fra kl. 10.00

La Cabra skal have ros for at eksperimentere og udfordre vores forestilling af, hvad en fastelavnsbolle er.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Et opslag delt af La Cabra Bakery (@lacabra.bakery)

Fælles for begge bageriets varianter er, at de er flotte, enkle og at ingredienserne spiller rigtig godt sammen.

Du kan kende den nye fastelavnsbolle på dens flotte gule farve på toppen.

La Cabras fastelavnsboller koster 39 kroner stykket og kan købes hver dag fra klokken 10.

Del artikel