Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Blev udsolgt på få dage: Nu udbydes 2.000 nye billetter til Festuge-åbning

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Musikhuset Aarhus
Foto: Musikhuset Aarhus

Der er blevet arbejdet på højtryk for at udvide koncertpladsen til den populære koncert med GNAGS og venner, der tyvstarter Festugen.

De oprindelige 8.000 billetter blev revet væk på få dage. Nu er det endelig lykkedes at sikre yderligere 2.000 pladser til den unikke oplevelse under åben himmel i Musikhusparken den 25. august.

Det skriver Musikhuset i en pressemeddelelse.

”Det er Aarhus’ musikhistorie, vi fejrer, og vi er glade for, at der nu kan komme flere med til festen, når Musikhusets 40 års fødselsdag og den uofficielle åbning af Festugen smelter sammen,” siger Jeppe Uggerhøj, Musikhusets kunstneriske chef.

Stort puslespil er gået op

Musikhusparken er i øjeblikket under ombygning, da ARoS udvider museet med det spektakulære The Next Level-projekt. Derfor har det været et lidt større puslespil, der skulle gå op for at sikre de ekstra billetter.

”Aarhus Festuge – og ikke mindst den uofficielle åbning skal være for de mange, derfor er det dejligt, at vi har kunnet finde en måde, hvor vi trods ombygningen af Musikhusparken, stadig kan holde en folkefest,” siger festugedirektør Rikke Øxner.

De 2.000 nye billetter bliver i første omgang udbudt til alle dem, der har skrevet sig på venteliste. Det er stadig muligt at skrive op til ventelisten her

Hvis der er flere billetter tilbage, går de i offentligt salg onsdag den 13. juli kl. 10.

Det er Musikhuset, Aarhus Festuge og SPOT Festival, der i anledningen af Music City Aarhus 2022, er gået sammen om at skabe en ekstraordinær oplevelse til aarhusianerne og byens gæster.

Tæt forbundet til Aarhus

Gnags lægger op til en helt særlig aften med fest, farver og overraskelser. Det legendariske band med energiske Peter A.G. i front inviterer musikalske legekammerater med på scenen til et brag af en uofficiel festugeåbning den 25. august kl. 20. Aftenen bliver et genhør med et frodigt kapitel i Aarhus’ musikalske historie tilsat et spektakulært visuelt show.

GNAGS’ historie er tæt forbundet til Aarhus. Bandet boede sammen i et kollektiv i Haraldsgade i Viby, da de udkom med debutpladen På vej i 1973. Det blev startskuddet til, at GNAGS kom til at spille en hovedrolle i den bølge af bands, der i 80’erne gjorde Aarhus til Danmarks musikhovedstad.

Også pladeselskabet Genlyd og Feedback-studiet opstod i kollektivet i Haraldsgade og blev et epicenter for ny, dansk musik. GNAGS er aktuel med deres nye single Fugl Fønix Fra Skodborg, som udkom for få måneder siden.

Hvem, der står på scenen foran tusindvis af mennesker den aften, er fortsat en hemmelighed. Men det bliver sangere og musikere, som GNAGS har arbejdet sammen med gennem tiden, og det bliver en koncertoplevelse ud over det sædvanlige.

Hvad: Gnags åbner Festugen
Hvor: Musikhusparken
Hvornår: 25. august kl. 20.00

Skriv dig på ventelisten til de nye billetter her

Del artikel

Andre læser også