Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

218 nyopførte lejligheder: Kom til Åbent Hus i Brokvarteret Karré C

Af Redaktionen

Nu kan Lejeboligmægleren endelig starte udlejningen af Brokvarteret Karré C, der byder på i alt 218 nyopførte lejeboliger – heraf 198 lejligheder og 20 townhouses.

Karré C byder på både 1-, 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger fra 30 til 120 m2.

Der er med andre ord plads til enhver, der ønsker at bo tæt på både natur og Aarhus C – både den studerende, den lille familie, kæresteparret eller vennerne.

Alt, du skal vide om de nye lejeboliger

Alle lejligheder er designet med lækre køkken-alrum og store vinduespartier, der giver et skønt lysindfald. Køkken-alrummene er holdt i få, men gode materialer, der gør hverdagen lidt lettere og meget sjovere.

Glæd dig eksempelvis til hårde hvidevarer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens, et stilrent køkken fra HTH med DuPont Montelli-bordplade og underlimet vask.

Derudover får du flotte, lyse lamelparketgulve i egetræ i køkken-alrummet og på værelserne. På badeværelset får du stilrene klinker med gulvvarme. Alle disse detaljer giver et moderne, eksklusivt og nordisk udtryk til boligerne – og som gør det nemt at sætte dit eget personlige præg på indretningen.

Fra køkken-alrummet træder du direkte ud på din egen terrasse eller altan, hvor du kan nyde solen og udsigten til livet i Brokvarterets mange hyggelige områder.

Din bil kan holde i P-kælderen, hvor det er muligt at leje en parkeringsplads.

Har du brug for ekstra opbevaring, så medfølger der naturligvis også depotrum til alle lejeboliger – enten i selve boligen eller på niveau 00.

Læs meget mere om Brokvarteret Karré C her.

218 nyopførte lejligheder: Kom til Åbent Hus i Brokvarteret Karré C
218 nyopførte lejligheder: Kom til Åbent Hus i Brokvarteret Karré C

Alt, du skal vide om området

Karré C er placeret midt i Brokvarteret, som er en bydel for sig i Aarhus. Her finder du stemningsfulde bypladser, grønne gårdrum og hyggelige sidegader mellem karréerne.

Med en lejebolig i Brokvarteret Karré C er du ligeledes tæt på Aarhus Å, ligesom du har diverse indkøbsmuligheder indenfor kort afstand – herunder Netto, REMA 1000, Føtex og SuperBrugsen.

Derudover har du under 2 kilometer til Botanisk Have, Den Gamle By, ARoS, Åboulevarden, Bruuns Galleri, Aarhus Universitet og naturligvis også midtbyens mange muligheder.

Hvad koster det at bo i Brokvarteret Karré C?

  • En 1-værelses lejebolig koster fra 5.200 kr. i husleje
  • En 2-værelses lejebolig koster fra 5.620 kr. i husleje
  • En 3-værelses lejebolig koster fra 8.990 kr. i husleje
  • En 4-værelses lejebolig koster fra 12.150 kr. i husleje

Se alle lejeboliger her.

Hvornår kan jeg flytte ind?

Brokvarteret Karré C er klar til indflytning fra d. 1. maj 2023 det er altså ikke længe, du skal vente, hvis du ønsker en af de nye lejligheder.

Kom til åbent hus

Oplev de nye lejeboliger på egen hånd, når Lejeboligmæglerenlørdag d. 28. januar fra kl. 11 til 13 inviterer indenfor til åbent hus.

“Vi forventer et stort fremmøde til åbent hus, så vi anbefaler, at du kommer i god tid,” fortæller Lejeboligmægleren.

Hvis du allerede nu ved, at en lejebolig i Brokvarteret Karré C kunne være noget for dig, kan du med fordel orientere dig på de forskellige lejligheder lige her.

Hvad: Åbent hus
Hvor: John Mogensens Gade 8, 8000 Aarhus C
Hvornår: Lørdag d. 28. januar fra kl. 11 til 13

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til lejeboligerne eller til åbent hus? Så kontakt Lejeboligmægleren på tlf. 33 33 03 33 eller info@lejeboligmaegleren.dk.

Del artikel

Andre læser også