Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 Aarhus-aktiviteter der forkæler krop og sind

Af Annoncør

Det er ikke svært at føle sig godt tilpas i smilets by. Ikke desto mindre findes der et hav af events og begivenheder, der kan få dig til at smile endnu større. Her på siden får du 3 idéer til aktiviteter i Aarhus, som forkæler krop og sind.

Du keder dig sikkert ikke, hvis du bor i Aarhus, og såmænd heller ikke hvis du er på ferie i byen. Der er nemlig nok at tage sig til. Spørgsmålet er bare, om aktiviteten skal være festlig, afslappende, velsmagende, luksuriøs eller noget helt femte.

Her på siden får du 3 skønne idéer til events i Aarhus, der er som medicin for krop og sind. Hvis du trænger til et skud god energi og overskud, skal du altså læse med her. Læs med og let’s go!

1. Forkæl sjælen med klassisk musik

Vidste du, at vores lille by er fyldt med musik, der får sjælen til at synge? Du kan hurtigt forelske dig i klassisk musik i Århus. Her finder du nemlig alt fra kor- til orgelkoncerter og klaverfestivaller.

Klassisk musik har en særlig evne til at røre os og løsne følelsesmæssige spændinger. Det gælder, uanset om du er førstegangslytter, eller du er velbevandret i det klassiske univers. Du skal altså ikke holde dig tilbage, bare fordi du ikke har prøvet det før.

Efterhånden som du bevæger dig ind i musikkens verden, vil du opleve, at cello kan føles helt anderledes end violin. Lad bare musikerne spille på dine følelsesmæssige strenge, det er kun sundt!

2. Aktivér lattermusklerne med comedy

Voksne er ikke altid smartere end børn. Hvis der er noget, vi voksne har det med at glemme, er det nemlig at grine – noget børn er meget til. Som voksne har vi nogle gange brug for lidt ekstra hjælp til at kilde lattermusklerne. Så er det heldigt, at comedy kan gøre dig mere lattermild.

Der er rigtig mange gode grunde til at gå i byen og få et godt grin. Der er næppe noget, der er så forløsende, afstressende og afvæbnende som at grine. Hvis det ikke falder dig 100% naturligt i hverdagen, kan du med fordel begive dig ind i comedyens verden.

3. Slip spændingerne med massage

En aktivitet som i særdeleshed forkæler krop og sind, er professionel massage. En dygtig massør kan komme i bund med alle de små spændinger, du går og bøvler med i hverdagen. Det hjælper dig med at komme ned i kroppen, men det kan også være som honning for sindet.

For mange af os er det nemlig utrolig tiltrængt at slippe tankerne og give hjernen en pause. Det kan være svært, når vi indgår i så mange sammenhænge, hvor vi skal tænke, planlægge og være logiske og strategiske. Her er massage helt genialt, fordi fokus er på kroppen og sanserne.

Del artikel

Andre læser også