Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 gode idéer til selvforkælelse

Af Annoncør

Annoncørbetalt indhold leveret af: Natursmuk.dk

Selvforkælelse er noget, vi alle sammen godt kan blive bedre til at gøre mere af. Husker du at forkæle dig selv i ny og næ? I denne guide får du et par gode forslag til, hvad du kan gøre, hvis du trænger til at forkæle dig selv, hvad end du har nået en personlig milepæl, gjort det godt på jobbet eller bare ønsker at give dig selv en gave.

Giv dine øjenvipper et løft med lash lift

Kan du godt lide at gøre noget ud af dig selv? Så kan du forkæle dig selv, og bor du i Århus eller omegn? Så kan du booke tid til at få lavet et lash lift i Århus. Et lash lift har til formål at bukke dine vipper, således at de løfter sig og får dine øjne til at se mere markante ud. Du kan desuden slippe for at lægge mascara hver evig eneste morgen, fordi et lash lift får det til at ligne, at du har mascara på.

Book tid til en dybdegående massage

Har du haft en stressende uge, og sidder dine skuldre helt oppe i hovedhøjde, fordi du er så anspændt? Hvorfor så ikke forkæle dig selv med en dybdegående massage? Her kan du få løsnet godt op for alle dine spændinger, så du ikke risikerer at få hovedpine eller konstant ømhed i ryg, nakke og skuldre.

Forny din garderobe med nyt tøj

Hvis det er ved at være lang tid siden, du sidst har købt tøj til dig selv, så er shopping en rigtig god måde at dyrke selvforkælelse på. Der er nemlig intet bedre end følelsen af at vente i spænding på at modtage en pakke med nyt tøj til din garderobe. Så hvad venter du på? Gå på opdagelse i dine favoritmærkers nyeste kollektioner og klik dine yndlingsitems hjem.

Del artikel

Andre læser også