ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 gode råd til at stresse af efter en travl dag

Af Emil Kjær Jørgensen

Annoncørbetalt indhold leveret af: Spatilbud.dk

Synes du, det er svært at komme ned i gear, når du kommer hjem fra arbejde? Det kan være, du føler dig stresset af de pligter, der venter, eller fanger dig selv i at tjekke din arbejdsmail på trods af, at du har fri. I denne guide finder du 3 gode råd, der kan hjælpe dig med at koble fra og lade op til en ny dag.

En forlænget weekend med velvære, luksus og afslapning på menuen

Nogle gange er en forlænget weekend lige netop det, der skal til, hvis du virkelig trænger til at trække stikket og stresse af. Du kan eksempelvis give dig selv et gavekort til spa og wellness i gave – eller ønske dig et til fødselsdag eller jul.

På et spaophold er du langt væk fra hverdagens mange pligter, så du skal blot læne dig tilbage og nyde opholdet i de skønne og afslappende omgivelser.

Mindfulness hjælper dig med at tackle dine tanker

Har du svært ved at finde ro, fordi dine tanker har taget styringen? Mindfulness er et rigtig godt redskab at gøre brug af i hverdagen, hvis du trænger til at stresse af, og det er der flere gode grunde til:

  • Mindfulness hjælper dig med at håndtere stressede situationer.
  • Du får et mere nysgerrigt sind, der er åben over for alle muligheder.
  • Du får mere følelsesmæssig kontrol og stabilitet, hvorfor mindfulness ofte bruges til at kontrollere angst og mindske stress.

Dyk ned i en god bog

Når du læser, kan du dykke ned og leve dig ind i et særskilt univers. Det gør, at du glemmer problemerne omkring dig. Derfor er læsning altså er en rigtig god måde at stresse af på. Er du ikke den helt store læsehest, så kan du sætte en lydbog på. Det er et rigtig godt alternativ til den fysiske bog.

Del artikel

Andre læser også