ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 grunde til at se fodbold i Århus

Af Annoncør

Det har været en sløj sæson for AGF i Superligaen, men der er håb forude. Optimismen blomstrer nemlig hver sæson i den jyske hovedstad, når de spiller i den bedste danske række. Og så er det altid noget ved at komme på stadion. Her får du 3 gode grunde til, hvorfor du skal fortsætte med at se fodbold i Århus. 

Fodbold i Århus er bedre end den længe har været. Selvom AGF har haft en noget blandet sæson, så var der stadig spænding til det allersidste. Det er trods alt et VM-år. Der er mange gode grunde til at tage på stadion i Århus. Selv hvis kampene er kedelige og uden mål, så kan man altid tage telefonen frem og tage et hurtigt spil online. Hvis ikke man kan finde spænding i kampene, så kan man på videoslots på nettet.

Ny træner og nye takter

Selvom intet officielt er meldt ud, så tyder alt på, at David Nielsen stopper i Århus. Der har været gode år, og så har der været knap så gode år. Men efter 5 år i Århus må man sige at David Nielsen har sat sit helt eget præg på AGF som fodboldhold. De har i hvert fald klaret sig bedre end længe, og særligt bronzemedaljerne, vil de huske i mange år fremover. 

Men hvem skal så være den nye træner? Og hvilken spillestil indbyder det til? Det siges, at både Kent Nielsen og Thomas Thomasberg er kandidater til posten, da de har gjort det fremragende i andre solide jyske klubber som Silkeborg og Randers med meget små budgetter og begrænsede midler. Hårdt arbejde og vedholdenhed kan man komme langt med i det jyske.

Kvinderne ligger (næsten) helt i top

I 2020 fik AGF sit helt eget fodboldhold for kvinder. De holder til på Vejlby stadion tæt ved Risskov, og her har du såmænd også mulighed for at bruge en lørdag eller søndag med god stemning. Her og nu ligger de i toppen af nedrykningsspillet, så mon ikke de får en ekstra sæson i den bedste danske række næste år.

Damefodbold er stærkt på vej frem også i Århus. Ligesom med herrerne har damerne et hold med masser af potentiale, og er man vild med fodbold, så kan man lige så godt begynde her. Man er også sikker på at få god underholdning for pengene, da det ikke koster så meget at tage på stadion her. Jo flere tilskuere jo bedre.

Heldigvis andre klubber i Århus

Meget skal gå galt, hvis ikke traditionsklubben Aarhus Fremad skal rykke op i 1. division endnu en gang. Tidligere i år gik de verden rundt på sociale medier, og succesen fortsætter helt til sidste fløjt.

Århus er en by, der er stor nok til at huse mere end én topklub, og vi kan jo alle sammen håbe, at Århus Fremad igen får mulighed for at blande sig i spillet om at rykke op til Superligaen. Der er ingen tvivl om, at stemningen på stadion nord for centrum vil være helt i top.

Del artikel