ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 hurtige tips til dig som snart skal på weekend i Aarhus

Af Annoncør

Skal du snart holde weekend i skønne Aarhus, så er det godt at vide lidt om, hvad byen har at byde på. Måske, er du allerede velkendt i byen. Måske, er det din allerførste gang, du skal besøge ’Smilets By’, som Aarhus også kaldes for. Én ting er helt sikkert. Du vil med sikkerhed få en oplevelse i den fantastiske by. Læs med her hvorfor.

 

1. Oplev en masse kultur

Aarhus er en by, som byder på rigtigt mange muligheder indenfor kultur og seværdigheder. For eksempel er det næsten et must at opleve ARoS – Aarhus Kunstmuseum. Det enormt spændende museum byder på mange fantastiske udstillinger, og man kan nemt bruge mange timer der i løbet af en dag. Én anden kæmpe bonus ved det unikke museum, er at man på toppen kan besøge ’Your Rainbow Panorama’. Man får simpelthen muligheden for at opleve Aarhus med panorama udsigt. Aarhus, byder også på masser af charme i form af både gamle bygninger og arkitektur. Besøg eventuelt Latinerkvarteret og nyd synet, samt den hippe stil som kan findes der. Er man nysgerrig på mere historie, kan man med fordel også tage en tur til Den Gamle By. Det er ikke kun for børn, at denne attraktion er en oplevelse, men derimod også for voksne, som er nysgerrige på historie. En helt anden ting man slutter eftermiddagen af med, er en tur i Grossererbadet på Badeanstalten Spanien, som ligger i Aarhus.

 

2. Spise og drikke

Når fredag og lørdag er fremme, så sker der skam noget i byen. Det er disse dage, hvor mange mennesker tager ud at spise og måske i byen. Har du pakket dine festsko med skolæster med i kufferten, så er det tid til at finde dem frem. Skal det være ekstra fornemt til middagen, så kan man eventuelt booke bord på Restaurant Frederikshøj eller Ghrelin. Hvis det er det spændende verdenskøkken, man sulter efter, og gerne vil prøve forskellige retter eventuelt, så er det måske street food man på jagt efter. Aarhus Street Food, er centralt beliggende i byen, hvilet gør det utroligt nemt og hurtigt at finde derhen. Her kan man finde et stort og varieret udvalg af lækker mad, fra eksempelvis Vietnam, Grækenland og meget mere. Vil man gerne videre ud i byen senere på aftenen, så man kan eksempelvis nyde en lækker cocktail på Alberts. Man kan også tage et smut forbi Fatter Eksil, The Australian Bar og mange flere. Man skal i hvert fald ikke være bange for, at der ikke sker noget om aftenen, når fredag og lørdag er fremme.

 

3. Sov godt i Aarhus

Skal der kræses ekstra meget i forhold til overnatningen i Aarhus, så kan du eller I, eventuelt vælge at overnatte på Hotel Oasis Aarhus. I kan desuden vælge imellem kendte hotelkæder såsom Wakeup, Scandic og Radisson. Der findes rigtigt mange overnatningsmuligheder i byen, som også kan være forskellige i forhold til pris og standard. Prøv eventuelt at sammenligne de forskellige hoteller med hinanden, for at finde det helt rette.

Del artikel