Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 ideer til et hyggeligt besøg i Aarhus

Af Annoncør

Planlægger du en tur til smilets by, eller bor du i Aarhus og har brug for inspiration til oplevelser i byen? Det er en by fuld af liv med masser af unikke kulturelle oplevelser og hyggelige steder at besøge.

Annoncørbetalt indhold leveret af: kkba.dk.

Her kan du finde tre forslag til, hvad du kan få en dag i Aarhus til at gå med.

Få kulturen ind under huden

Aarhus er en by rig på kulturliv og kulturelle institutioner. Du kan for eksempel besøge Aros eller Moesgaard, eller du kan slå et smut forbi et af spillestederne og høre en koncert. Der er også flere teatre, der er værd at kigge forbi, hvis du holder af at se et teaterstykke. Du kan med fordel kombinere det med en tur på en af byens hyggelige restauranter.

Giv din krop lidt velvære

Du kan også tage lidt hånd om din krop med en massage, en skønhedsbehandling eller måske en tur i wellness. Der er masser af muligheder for wellness i Aarhus, både hvis du vil have en enkelt behandling eller har lyst til en hel dag i kroppens tegn. Det er også en god gave at give en, du holder af, så I måske sammen kan tage en pause fra hverdagen og få energien tilbage med en krop, der har det godt.

Nyd naturen, havet og den rolige stemning

Aarhus har en fantastisk beliggenhed, og du finder både vand og skov tæt på. Inde i selve byen er der blandt andet botanisk have, der lægger op til en hyggelig eftermiddag med for eksempel en picnic eller grill. Eller du kan tage forbi vandet og tage en dukkert eller bare nyde lyden af bølgerne. Naturen er en perfekt måde at komme ned i tempo, og de smukke omgivelser giver plads til hyggelige og mindeværdige stunder med familien, vennerne eller din partner.

Del artikel

Andre læser også