Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 indretningstrends, der har taget Danmark med storm

Af Annoncør

Det kan være svært at holde trit med de mange indretningstrends, der kommer og går. En stor del af dem er nemlig ikke trends i specielt lang tid, inden de igen er væk.

I løbet af de seneste tre år er der dog især tre trends, der har formået at tage Danmark med storm. Det betyder ikke blot, at de er blevet uhyre populære, men også, at de har holdt fast i denne popularitet.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Woodupp

Disse tre trends får du naturligvis mulighed for at stifte bekendtskab med herunder, såfremt du har en interesse om at vide mere om, hvad der hitter for tiden, når det kommer til indretning.

#1: Brugen af marmor er eksploderet

En af de trends, der især er vundet frem i løbet af de seneste år, er brugen af marmor. Det er nemlig et materiale, der bliver brugt i mange sammenhænge, og kan ses i rigtig mange danske hjem.

Blandt andet er der flere og flere, der begynder at bruge marmor som fliser, bordplader i køkkenet m.m. Det er dog langt fra kun begrænset til denne brug.

Rigtig mange er nemlig også begyndt at invitere forskellige marmormøbler ind i deres hjem, hvilket naturligvis især er noget, der er gældende for diverse borde.

#2: Akustikpaneler på væggene

Du vil også støde på akustik paneler i et stort antal danske hjem. De bliver nemlig ikke længere kun brugt med henblik på at skabe en bedre akustik i boligen.

Mange af dem, der har disse paneler på deres vægge, har valgt at hænge dem op, fordi de synes, at de er pæne. Det handler derfor ikke kun om, at de har brug for en forbedret akustik.

Den store popularitet, som disse paneler har oplevet, har desuden resulteret i, at de i dag kan fås i en lang række forskellige materialer, størrelser og varianter.

#3: Messing vinder frem

Marmor er bestemt ikke det eneste materiale, der har oplevet en storhedstid i løbet af de seneste år. Det er nemlig også noget, der gør sig gældende i forhold til messing.

Det er et materiale, der ikke blot bliver brugt på en lang række af de møbler, der er blevet sendt på markedet i de seneste år. Det bliver også anvendt til armaturer, dørgreb og meget andet.

Derfor er brugen af messing bestemt også blevet en trend, der er svær at overse, da det er at finde i en lang række hjem i hele landet.

Del artikel

Andre læser også