ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 relevante tips til dig som skal flytte til Aarhus

Af Annoncør

Har du allerede taget beslutningen om, at Aarhus skal være den by du vil kalde for dit hjem fremover? Måske, har du fået et nyt job, som bringer dig til byen, eller måske er det på grund af studie. Det kan selvfølgelig også være, fordi du har fundet en Århusianer som partner, og at I nu vil gerne vil flytte sammen. Men hver gang man flytter, er der mange ting man skal tænke over. Er du tilflytter fra en mindre by, så er det måske også hjælpsomt at vide lidt omkring storbyen, som man flytter til. Alt dette, kan du blive en smule klogere på her i artiklen. Læs med, hvis du har lyst.

 

1. Hvor vil du gerne bo i Aarhus?

Drømmer om at bo så centralt som muligt, så er det selvfølgelig også vigtigt at tænke økonomien indover. Ofte forholder det sig sådan, at jo mere centralt og tæt på det hele en bolig ligger, jo dyrere er den. Vil du gerne leje et værelse, eller have din egen bolig når du skal flytte til byen? Der kan jo selvfølgelig også være forskel på, om du skal til Aarhus og studere og derfor er på SU, eller du faktisk har et arbejde og en højere indkomst. Nogle af de populære steder at bo i Aarhus er blandt andet Øgadekvarteret, Latinerkvarteret, Trøjborg og Viby J.

 

2. Alt det praktiske

Helt generelt, er der mange ting at se til når man skal flytte til en ny by. Man skal måske skifte bopælskommune for eksempel. Det kan også være, at du bør overveje om du skal have en ny a-kasse, hvis du skifter job og branche. Du kan se en oversigt over a kasser i linket, hvis du gerne vil vide mere. Flytning, pakning, adresseskift og mange andre ting er bare nogle af de praktiske opgaver, man har i forbindelse med en flytning. Det kan desuden være en god idé at melde sig ind i nogle grupper på de sociale medier, hvis man ikke rigtigt kender nogle i byen. På den måde, kan det være, at man kan finde sig et nyt netværk.

 

3. Undersøg hvilke muligheder som findes i Aarhus

Er der nogle fritidsinteresser, som du dyrker eller gerne vil i gang med, så er det en god idé at tjekke op på de forskellige muligheder, der findes i Aarhus. Ved at starte til noget sport eller andet kan du måske også nemmere møde nye mennesker og blive en del af et fællesskab.

Del artikel