Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 retter for 200 kroner: Her kan du spise godt kød til DinnerDays i Aarhus

Efterårsferien venter lige om hjørnet og ferieugen er ofte lig med hyggelige stunder med dem, du holder allermest af. Til DinnerDays kan du flere steder i Aarhus spise en tre retters menu, med et godt stykke kød til hovedret for 200 kroner (+ gebyr)

 

Er du på jagt efter et sted, hvor du kan spise en god middag med et godt stykke oksekød i din efteråsferie, har vi samlet en guide til dig over de restauranter, der deltager i DinnerDays Aarhus, hvor du kan få en god portion protein til din hovedret.

 

  • På Retour Aarhus på banegårdspladsen kan du sætte tænderne i Great Omaha oksecuvette, hjemmelavet pommes frites og béarnaise sauce.

 

  • Restaurant Anker ved havnen i Aarhus serverer rosastegt kalvefilet med pommes fondant, variation af beder og sauce bordelaise.

 

  • På Fedet i Risskov er der helstegt kalvemørbrad med syltede skorzoner rødder, beder, stegte rosenkål, pommes fondant og sauce choron på menuen.

 

  • Ved åen er Café Faust klar til at byde dig på rosa stegt kalveculotte, variation af rodfrugter, syltede tyttebær, brøndkarse og timiansauce

 

Er du frisk på at tage et lille smut uden for Aarhus serverer Green Vibe Burger & Bistro i Odder denne menu – rosastegt culotte af kvie med peber, serveres med confiterede øko-svampe og bagte rødbeder med honning, jordskokkecreme, sprøde chips og karse. Hertil stegte økologiske kartofler med timian og skysauce.

 

Se mere og bestil bord her