Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 ting, du kan gøre for at give dit hjem et frisk pust

Af Annoncør

Er du træt af at kigge på de samme ting derhjemme? Så er det på tide at give dit hjem et frisk pust. Her er tre ting, du kan gøre for at forny dit hjem.

Har du brug for nye møbler eller indretning?

Vil man skabe fornyelse i sit hjem, handler det ofte om småting som lamper eller plakater, men andre gange kan det også handle om at skifte helt ud i ens indretning. Et godt sted at starte er med en ny sofa eller nye spisebordsstole. Disse møbler er en stor del af indretningen, og vil derfor kunne give dit hjem nyt liv. Hvis du har brug for inspiration, kan du tage et kig på hjemmesiden bolighuset.dk, som har et stort udvalg af møbler – hvad end det er til køkkenet, spisestuen eller soveværelset. 

Nyt liv i køkkenet – på budget

Køkkenet er et af de vigtigste rum i huset, og det er her man tilbringer en stor del af sin tid. Derfor kan det være en god idé at give køkkenet et frisk pust, hvis man føler, at det trænger til det. Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt eller tidskrævende, og der er flere ting man selv kan gøre for at forny sit køkken. Et godt sted at starte er med et nyt spisebord, og hvis man har plads kan man overveje at få et stort spisebord med plads til hele familien. Det er en investering, men det vil utvivlsomt give køkkenet et løft.

Giv dit hjem nyt liv ved at male væggene i nye farver

En af de nemmeste og billigste måder at give dit hjem et nyt udtryk på er ved at male væggene i nye farver. Dette kan gøres på en række forskellige måder, alt efter hvilket udtryk man gerne vil have. Hvis man for eksempel har en stue, der er lidt kedelig og trist, kan det være en god idé at male den i en lys og varm farve som gul eller orange. Dette vil med det samme give rummet et mere positivt udtryk. Er man til det mere rolige og afslappende, kan man overveje at male sin stue i blå eller grøn – to farver der typisk giver ro. 

På samme måde kan man overveje at give sit soveværelse et andet udtryk, hvis det bliver for trivielt. Her kan det være en god idé at male soveværelset i en mere rolig og afslappende farve. Det kan igen være blå eller grøn, men her vil jordfarver også kunne komme til sin ret.

Der er mange ting, du kan gøre for at give dit hjem et frisk pust. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Del artikel

Andre læser også