Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 tips til at skabe positive forandringer i en lille lejlighed

Af Annoncør

Du kender formentligt følelsen af, at dine omgivelser trænger til en forandring. Denne følelse er du sjældent alene med, eftersom at langt de fleste mennesker af og til ændrer deres indretning en gang i mellem.

Selv de mest simple ændringer i indretningen, kan skabe en følelse af et nyt rum. Som kan være til glæde og gavn for dig selv, din familie og venner. Man kan tit blive overrasket over, hvordan et rum kan tage sig helt anderledes ud. Hvis blot man tør at kaste sig ud i at lave ændringer. Det behøver ikke betyde at du skal ud og købe nye møbler, men hvis du vælger at købe nyt, kan du nu donere dine brugte møbler.

Gentænk din indretning med eksisterende møbler

Man behøver ikke altid at købe nye møbler når man skal skabe forandringer i indretningen. Oftest kan de eksisterende møbler bruges igen, hvis blot de arrangeres på en anderledes måde. Det billede man har af sit hjem, drejer sig nemlig i høj grad om møblernes placering, og knap så meget om deres egentlige udseende.

Det er derfor også en økonomisk fordelagtig måde at tage hånd om dette på, eftersom at møbler kan være dyre. Så det er fornuftigt at give det er forsøg, med de eksisterende møbler. Hvis dette ikke fungerer, kan man efterfølgende kigge sig om efter nye møbler.

Slip for rod i hverdagen med mere opbevaringsplads

Man oplever typisk at de rum som roder mest, ikke bruges i nær så høj grad som øvrige. I mange hjem, er det særligt rum som værksted og kældre, det som oftest roder mest. Det er derfor et godt udgangspunkt at tænke på disse rum, og tilføje yderligere opbevaringsløsninger. Således at de ting og sager som forefindes i rummet, ikke er til syne for alt og alle. Indretningen af garagen og kælderen, kan derfor være til gavn for hele familien.

Der er sjældent et behov for at denne type rum, skal indeholde plads til møbler som man normalt vil anvende til at slappe af i eller spise ved. Hvilket giver bedre mulighed for at være kreativ med opbevaringsløsninger, som højskabe, reoler og lignende.

Skab en bedre atmosfære med nye lyskilder

Udover at fokusere på yderligere opbevaringsplads, er det vigtigt at disse kreative rum fremstår lyse og indbydende. Dette øger nemlig sandsynligheden for at rummet tages i brug. Særligt belysningen i rummet har stor indflydelse på netop dette, hos https://www.plusled.dk kan du finde et stort udvalg af lyskilder til boligen.

Så kan man fremvise sit værksted med ro i maven, næste gang man får besøg af gæster. Uden risiko for at falde over gamle flyttekasser, eller have problemer med at finde kontakten til at tænde for lyset. Det kan dog være svært at finde tid til denne type ændringer. For når hverdagens rutiner bare kører derudaf, kan det være svært at finde tid til at sætte sig ned og gentænke boligindretningen.

Del artikel

Andre læser også