ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 tips til din miniferie i Aarhus

Af Redaktionen

Alle kan trænge til en lille timeout fra en travl hverdag, og da kan man vælge at tage på en lille miniferie et sted i Danmark eller måske Sverige eller Tyskland. Der er mange gode steder, og hvis du endnu ikke rigtigt har oplevet Aarhus, er det måske på tide at lade turen gå der til. Læs med her, hvor vi giver dig tre tips til den jyske hovedstad.

Aarhus er til at komme til på få timer næsten lige meget hvor i landet, du befinder dig. F.eks. er der kun ca. tre timer med toget fra København, så her kan man sagtens tage på weekend eller måske forlænget weekend uden at der går for meget tid med transport.

Her kan du shoppe alt mellem himmel og jord

Når man er på ferie, er en del af oplevelsen at komme ud og se, hvilke butikker stedet tilbyder, og hvad man kan købe. Selv om mange butikker er kædebutikker, er der også altid unikke forretninger med f.eks. kunsthåndværk eller tøj. Aarhus er det perfekte sted at shoppe og her kan du finde alt, hvad du har brug for, hvad enten det gælder mode, boligindretning, babyudstyr, naturvin eller måske et vildtkamera – du kan finde det hele i Aarhus.

Restauranter i verdensklasse

Når du er i Aarhus, eller smilets by som den også ofte kaldes, er det et must at tage på restaurant og forkæle dig selv og din eventuelle partner med lækker mad. Byen byder på et væld af gode restauranter indenfor en lang række af verdens forskellige køkkener, og her er der noget for enhver, hvad enten din favorit er sushi, smørrebrød eller stor, saftig bøf med pomme frites og bearnaisesovs. Inden du indtager byen kan du med fordel lave lidt research, så du ved, hvor du vil spise og altså ikke bare går ind på det første det bedste sted du møder, når du er sulten. De gode restauranter ligger ofte i de små sidegader og man kan altså let overse dem på en tur ned af gågaden.

Kunstmuseet Aros: Et must-see

Skal man nævne én ting, man ikke må gå glip af, når man er i Aarhus, må det være Kunstmuseet Aros. Med sine 10 etager kan man sagtens få det meste af en dag til at gå på dette museum, som i den nuværende form åbnede i 2004 og siden har tiltrukket tusinder af besøgende fra hele verden.

Del artikel

Andre læser også