Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 gode tips til dig som trænger til lidt selvforkælelse

Af Annoncør

Alle kan have brug for at tage en pause en gang imellem. Mange mennesker lever et enormt travlt liv i dagligdagen, som måske gør at man glemmer at holde en pause. For selvforkælelse og egenomsorg er skam vigtigt. Også for at lade batterierne op igen. Er det lang tid siden, at du har gjort noget godt for dig selv, så er det måske ved at være på tide. Selvforkælelse kan være mange ting, men kan du ikke helt komme på ideer, så kan du læse med her.

#1 – Giv dig selv et weekendophold i hovedstadsområdet

Måske, er det som du trænger allermest, er at være alene. Selvom, at det måske ikke er noget, som du er vant til, så bør du helt sikkert prøve det. Book eventuelt et weekendophold i hovedstadsområdet og nyd dit eget selskab. Du kan jo overnatte på et lækkert hotel med morgenmad, og så ellers tage på opdagelse alene. For eksempel kan du eventuelt prøve at besøge nogle andre steder end dem, du måske er vant til. Du kan eventuelt tage på besøg i Brønshøj og gå en tur der. Når man er alene på ’ferie’, så skal man nemlig ikke forholde sig til andre end sig selv, og kan faktisk være en skøn oplevelse. 

#2 – Forbered dig på en hjemmespa-dag

Det behøver ikke koste flere tusinde kroner at få ansigtsbehandling, bodyscrubs og lækre hårbehandlinger. Hvis du ved på forhånd, at du har en fridag i vente, så kan du eventuelt købe nogle produkter til kroppen og håret, som så står klar til brug på din fridag. For eksempel kan du forkæle dit hår med det lækreste produkt fra Olaplex. Olaplex er nemlig en serie af effektive behandlinger til skadet hår. Olaplex går nemlig ind og forebygger, samtidigt med at produkterne også er med til at reparere. Udover de lækre hårprodukter, kan du jo dertil også købe ansigtsmasker, bodyscrub eller andet til kroppen. 

#3 – Forkæl dig selv med god mad

Måske, er det ikke altid, at der er lige meget tid at spise rigtig lækker mad i hverdagen. Det kan være, det typisk bare skal være nem og hurtig mad. Har du lidt tid til overs, kan du jo enten lave et lækkert måltid til dig selv, eller tage på restaurant. Tag dig selv med på din yndlingsrestaurant og bestil alt den mad, du kan spise. 

#4 – Få en oplevelse med på vejen

Dét at opleve noget andet i livet end det man kender, kan også gøre meget. Du kan eventuelt tjekke om der er en spændende teaterforestilling i dit lokalområde. Du kan også tage i biffen og se en spændende film. Det kan faktisk være enormt godt lige at flytte fokus over på noget andet.

Del artikel

Andre læser også