ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Søndag i Aarhus: 4 hyggelige aktiviteter til din lockdown-weekend

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Ingelise Carlsen
Foto: Ingelise Carlsen

Spring ud som vinterbader

Vinterbadning er efterhånden blevet mere populært end crossfit (både i virkeligheden og på instagram), så du kan lige så godt hoppe med på bølgen.

Af med tøjet, på med ja-hatten og tag springet. Badeklubberne er så godt som umulige at blive optaget i på grund af tårnhøje ventelister (og saunaerne er i øvrigt også ramt af nedlukning), så det bliver den dyre model uden sauna.

Men intet stopper dig i at hoppe i vandet ved Ballehage eller Bellevue Strand, og eftersigende er det umuligt at fortryde bagefter.

Tag på skovtur

På med det varme tøj og afsted til skoven med dig. Vi foreslår at slentre gennem Riis Skov og nyde udsigten undervejs eller tage en tur i dyrehaven ved Marselisborg for at besøge Bambi og vennerne.

Lun dig på varm kakao

Når du er blevet godt rød i kinderne efter alt den lækre, friske luft, fortjener du noget at varme dig på. Her kommer kakaoen ind i billedet.

En skøn kop flydende lækkeri toppet med flødeskum, og du bliver varm både indeni og udenpå. Her har vi været et smut forbi Frellsen Chokolade efter forsyninger.

Søndag i Aarhus: 4 hyggelige aktiviteter til din lockdown-weekend

Sæt tænderne i en fastelavnsbolle

Du kan vælge at bage dem selv og på den måde lade duften sprede sig i hele hjemmet. Fordelen er i øvrigt, at du højst sandsynligt ender med et fastelavnsbolle-galore og er nødt til at spise mere end én, fordi du ikke må invitere gæster.

Du kan dog også med fordel smutte forbi et af de aarhusianske bagerier, som allerede har skudt fastelavnsbollesæsonen i gang. Få inspiration til 3 steder i vores guide her.

Søndag i Aarhus: 4 hyggelige aktiviteter til din lockdown-weekend

Del artikel