Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 ideer til gode weekendaktiviteter

Af Annoncør

Har du ingen planer for weekenden? Så kommer her fire gode bud på, hvad du skal få tiden til at gå med. 

1. Undersøg museernes nye udstillinger 

Aarhus er fuld af museer hvad enten du er til kunst, historie eller videnskab. Undersøg hvilke udstillinger er netop nu på de forskellige museer. Måske er der kommet en ny udstilling, som du ikke har set? Nogle gange glemmer man at komme afsted på de museer, som ligger tættest på en selv. Måske er det denne weekend, at du skal tjekke den nye udstilling på ARoS ud eller besøge et af de mindre museer, du aldrig har fået set?

2. Gør haven sommerklar 

En god weekend er en effektiv weekend. Haven skal gøres sommerklar, og der er nok projekter at gå i gang med. Hvis du vil følge dit ekstra effektiv kan du lave en liste, inden du begynder, lørdag morgen. Hver gang du efterfølgende streger et punkt på listen ud, vil du have opturs-følelse. Når haven skal gøres sommerklar er der nok småprojekter som at skære ned og plante blomster og luge og feje. Det kan dog også være, at det er på tide, at nogle af de lidt større projekter, bliver klaret. For at terrassen er klar, kan det være en god ide med en omgang fliserens. Få hjælp til fliserens hos Fliserens-eksperten.dk. Efter sådan en weekend kommer både have og terrasse til at stå knivskarpt. 

3. Slap af i naturen 

Selvom Aarhus er en storby og derfor kendt for sine hyggelige gader og pulserende byliv, så er det engang imellem også tiltrængt at komme ud i naturen og puste ud. Nyd foråret i Risskov, slik sol ved Den Permanente eller gå en tur i Marselisborg Dyreskov og bliv klar til endnu en arbejdsuge i byen. 

4. Besøg en ny café

Hvad med at prøve noget nyt? Det kan være, at du skal besøge en café, som du aldrig har besøgt før, eller tager på en restaurant som serverer noget mad, der er helt anderledes end det, som du plejer at spise. Ud over at  du får smagt, undersøgt og måske opdaget en ny god café, så er dette også en oplagt mulighed for at få set en god ven. Inviter en god ven ud at spise – ud over at det er hyggeligt, så styrker det også venskabet at skabe nye oplevelser sammen, og nye madoplevelser kan sætte gang i mange gode snakke. 

Del artikel

Andre læser også