Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Med det hele: 400 gratis hotdogs bliver delt ud i Aarhus

Af Ane Johanne Damgaard

Der er ikke noget, der er meget bedre end en hotdog med det hele. Det skulle da lige være en gratis hotdog med det hele.

fredag den 19. april kan du få fingrene i sådan en sag, hvis du er en af de heldige, der er hurtigst til at lægge vejen forbi Telefontorvet.

Her har en række politikere sat en pølsevogn op for at markere, at Europaparlamentsvalget nærmer sig med hastige skridt. Det skriver Socialdemokratiet i en pressemeddelelse.

De har intet mindre end 400 hotdogs med sig, som de står klar til at dele ud til de aarhusianere, der måtte komme forbi.

En snak om klimaet over en hotdog

Du finder dem i tidsrummet 15.15-16.45, og her er det altså ikke kun hotdogs, der er på programmet.

De vil nemlig også stå klar til at tale med aarhusianerne om løst og fast – lige fra hvad der fylder hos dem, til om de overhovedet har opdaget, at EP-valget i nærmer sig?

Og den snak, og hvad der ellers måtte opstå, er de klar til at tage over en hotdog med det hele.

Med pølsevognen ønsker politikerne i samarbejde med Fødevareforbundet NNF også at sætte fokus på bedre dyrevelfærd og et grønnere Europa.

Klimaet er i krise, og det kalder på stærke løsninger og konkret lovgivning fra EU, skriver Socialdemokratiet. Og lige netop det arbejder spidskandidat til Europarlamentet Christel Schaldemose (S) og kandidat til Europaparlamentet Niels Fuglsang (S) hårdt for at sikre.

På dagen vil de også kunne fortælle meget mere om hvordan. I den sammenhæng byder de selvfølgelig også på velfærdspølser af svin og kylling samt en vegansk version.

Begivenheden er en oplagt mulighed for at dække, om aarhusianerne er begyndt at overveje, hvor de skal sætte deres kryds til EP-valget den 9. juni.

Hvem deltager:
Camilla Fabricius, folketingsmedlem, Socialdemokratiet
Christel Schaldemose, spidskandidat til Europaparlamentsvalget, Socialdemokratiet
Niels Fuglsang, kandidat til Europaparlamentsvalget, Socialdemokratiet
Fødevareforbundet NNF

Hvornår:
Fredag den 19. april klokken 15.15-16.45

Hvor:
Telefontorvet, Aarhus C

Del artikel

Andre læser også