Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

47 Fakta-butikker lukker: Tre drejer nøglen i Aarhus

Af anders@sommersangdigital.dk
Fotos: Google Maps
Fotos: Google Maps

Lukninger berører 900 medarbejdere

Supermarkedkæden Fakta og dens ejer, Coop, har besluttet at lukke 47 butikker i Danmark. Det sker efter en årrække med årlige trecifrede million-underskud. Kæden har de seneste år forbedret resultatet, men må allligevel konstatere et underskud på 18 millioner kroner.

Derfor gennemfører man nu lukninger af de butikker, der giver underskud og ikke har udsigt til andet. Og den slags butikker er der tre af i Aarhus.

 

Inden udgangen af maj lukker Fakta på Guldsmedgade i Aarhus C, på Kolt Østervej i Hasselager og Egå Havvej i Egå.

Lukningerne i Danmark berører ca. 900 medarbejdere, hvoraf 400 er under 18 år.

 

”Medarbejderne har gjort alt, hvad de kunne. Men det er butikker, der er placeret forkert med for lille kundeunderlag, og hvor det ikke er muligt at opnå en lønsom drift,” siger direktør Stina Glavind i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Som tallene viser, er Fakta inde i en rigtig god udvikling for langt de fleste butikker. Men vi må se virkeligheden i øjnene, og det er, at vi samlet set tynges af butikker, som aldrig skulle have været åbnet. For at kunne investere i de sunde og succesfulde butikker, er vi nødt til at tage den barske beslutning at gennemføre denne lukningsrunde.”

 

Del artikel

Andre læser også