Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 gode tips til daten i Smilets By

Af Annoncør

Skal du snart på date i Aarhus området, men mangler de helt rette steder at tage hen? Dating kan gøres på mange måder, nogle mere formelle, andre mere casuelle. Og så er der de dates, som bare er lidt frækkere. Den gode nyhed er, at Aarhus muligvis er Danmarks bedste sted at tage på date, blandt andet på grund af størrelsen og mulighederne. Lad os tage et kig på dine dating muligheder i Smilets By.

1. Find en date i Aarhus-området

For at komme på date, skal du selvfølgelig også finde en date. Der findes heldigvis gode muligheder for online dating, såsom sitet Scor.dk. Datingsitet, er af de ældste af slagsen i Danmark og er stadig enormt populært for personer, der søger selskab af den ene eller anden slags. Har du ikke allerede oprettet en profil, så hop ind på hjemmesiden og begynd dit nye datingliv.

2. Casual date i byen

For mange, er det direkte skræmmende når daten er ret formel. Netop derfor, er noget så casual som at gå en tur sammen på daten, faktisk en rigtig god idé. I Aarhus området, kan i strolle igennem True Skov, betage naturen ved Brabrand Sø, eller går en tur langs vandet i selve byen. En anden mere afslappet dating idé, kunne være et slag pool og en kold drink på en bar. Her er ‘Sharks’ et godt bud

3. Kultur-dating

Er der noget som Aarhus er formidable til, så er det at give lokale og besøgende fantastiske, kulturelle oplevelser. Aarhus er indbegrebet af kultur. I forhold til dating, har det jo også mange fordele i forhold til muligheder. Mød eventuelt hinanden på ARoS og bliv klogere på, hvad hinanden mener om kunstens verden.

4. En bid af verden

At spille sammen på dates, er også ganske populært. Men i stedet for at tage på en fin restaurant i byen, kan i overveje en tur på streetfood, hvor i hver især bestiller mad til den anden f.eks. Aarhus Street Food rummer over 30 madboder, med inspiration fra verdenskøkkenet. At spise på street food, er desuden mere afslappet og derfor ideelt til den første date.

5. Cocktails på menuen

At mødes til en drink på en cocktailbar, kunne også være en mulighed. Overvej en tur på Alberts eller Barstart for eksempel. Dette kan også være en sjov smagsoplevelse, hvor i begge kan prøve noget nyt.

6. Action på daten

Der er rigtigt mange mennesker, som nemt kommer til at kede sig, også når de dater. Hvis du ved, at din date er eventyrlysten, så er det en god idé at indtænkte dette i forhold til jeres date. Overvej eksempel klatring i byen, ved Aarhus Boulders. Du kan også overveje wakeboarding.

Del artikel

Andre læser også