ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 grunde til at blive Århusianer

Af Annoncør

Kan du ikke helt bestemme dig for, hvilken storby du skal flytte til i Danmark? Måske sidder du lige nu og vejer op, hvad der er af fordele og ulemper ved de forskellige store byer i Danmark. Har du Aarhus i tankerne, kan det være en idé at læse med her i artiklen. Der er nemlig mange fordele ved netop at vælge kalde Smilets By for sit hjem. Både på grund af størrelsen, men også på grund af kulturen. Som studie by, bør Aarhus absolut også være på listen.  

1. Du vil gerne bo i en kultur og by med masser af muligheder

I Aarhus, kommer du ikke til at kede dig, hvis dit hjerte brænder kultur. F.eks. er ARoS et museum, man ikke bliver træt af at besøge flere gange. På en regnvejrsdag er det en glimrende måde, hvorpå man kan nyde dagen indendørs. Når solen skinner, bør man heller snyde sig selv for at opleve regnbuen på toppen af museet. Her kan du nyde den smukkeste udsigt ud over smilets by. Du kan skam også både tage i teater og opleve masser af historie i Den Gamle By.

2. Bo som en Århusianer

Hvis du har et brændende ønske om at bo tæt på det hele og i en lejlighed, så kan du jo vælge at leje en bolig med god placering. Selvom du måske vælger en lille lejlighed, så kan den jo stadig gøres rigtig hyggelig. Du kan jo gøre det nemt for dig selv imens du indretter og få bestilt måltidskasser, så du ikke skal bruge tid på aftensmad.

3. Unikke områder med hver sin charme

Hvis du ønsker at bo i en by med diversitet i forhold til bydele, så vil du nok blive overrasket over at se kontrasterne imellem de forskellige. For eksempel, er latinerkvarteret et hipt sted, med smukke brosten og skønne cafeer. Åen byder på fede cafeer, hvor der er masser af liv. I Ceresbyen er både historisk med smuk natur omkring sig.

4. Fede events hele året

Der sker også noget i byen i forhold til events. Op til jul, bliver der naturligvis pyntet op i byen. Et besøg i Tivoli Friheden omkring årets hyggeligste tid er også noget særligt. Om sommeren, er der masser af fed musik på programmet. Der afholdes blandt andet Aarhus Festuge, NorthSide, Aarhus Jazz Festival og meget mere. Man skal bestemt ikke være bange for at man kommer til at kede sig i skønneste Aarhus.

5. Mange skønne boligområder

Der findes mange fantastiske boligområder i Aarhus og omegn. Aarhus C, er for dig som vil bo lige midt i centrum for at være tæt på det hele. Øgadekvarteret er et boligområde, som også emmer af historie, men som har et ungt miljø. Der findes desuden områderne Trøjborg, Frederikbjerg, Ceresbyen og Åbyhøj, som man kan overveje når man skal kigge efter bolig. Man skal selvfølgelig være klar over at priserne kan variere på boliger på grund af beliggenhed. Sådan er det jo de fleste steder.

Del artikel