ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her skal du holde møde: 5 inspirerende mødelokaler i Aarhus

Af Freja Dumont
Mødelokale hos Casablanca
Mødelokale hos Casablanca

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – stederne på listen har betalt for at få deres bookinginformationer med i artiklen.

Hvis du skal  bruge et mødelokale, er det vigtigt, at omgivelserne er de helt rette. De afspejler nemlig både indtrykket af dig og din virksomhed.

Der skal naturligvis være de basale fornødenheder som skærme, WiFi og forplejning under mødet.

Men selve mødelokalet og omgivelserne omkring er også af stor betydning, da et smukt, inspirerende og kreativt miljø er med til at skabe forbindelser, idéer og nye produkter samtidig med, at det opmuntrer til kreativitet.

Vi har samlet 5 inspirerende, anderledes og unikt indrettede mødelokaler i Aarhus, så du kan få det optimale ud af dit næste møde.

Her skal du holde møde: 5 inspirerende mødelokaler i Aarhus

Eventbutler.dk

Leder du efter det perfekte mødelokale til et møde i Aarhus, så giver Eventbutler.dk dig et stort overblik over steder, som tilbyder mødelokaler både med og uden forplejning.

Du finder alt fra uformelle lokaler på restauranter og kroer til professionelle lokaler med alt i teknisk udstyr på bl.a. hoteller, konferencecentre og større kontorfællesskaber.

Udforsk også platformens mere skæve steder, såsom mødelokaler på et slot, et skib eller endda i et gammelt fængsel.

Eventbutlers enkle og brugervenlige søgemuligheder gør det nemt at filtrere relevante steder frem baseret på dine krav og behov. Som f.eks.:

  • Den geografiske placering
  • Prispakker
  • Mødefaciliteter
  • Parkeringsforhold
  • Kapacitet
  • Overnatningsmuligheder

De fleste mødelokaler er udstyret med topmoderne mødefaciliteter, såsom AV-udstyr og projektorer, hvilket gør det nemt at afholde et effektivt møde uden bekymringer.

Besøg de konkrete mødesteder på Eventbutler og bliv klogere på, hvad de tilbyder i forhold til forplejning, lokaler, og faciliteter.

Hvor: EventButler
Hvordan: Se et stort udvalg af mødelokaler i Aarhus her.

Her skal du holde møde: 5 inspirerende mødelokaler i Aarhus
The House

The House

I et nænsomt istandsat byhus på gågaden i hjertet af Aarhus byder The House indenfor til nogle af byens bedste mødelokaler.

The House har fire mødelokaler med plads til op til 12 personer, og alle lokaler er indrettet i eksklusivt design. Stedets mødelokaler kan bookes på timebasis samt til dagsmøde, halvdagsmøde eller aftenmøde.

Når I booker et mødelokale hos The House tilknyttes også en personlig værtinde, som står til rådighed gennem hele mødet.

På stedet findes der også forskellige arbejdszoner i et åbent kontorfællesskab. Den perfekte løsning for dig, som ikke har brug for en fast kontorplads, men samtidig gerne vil have muligheden for at være en del af et fællesskab med plads til både fordybelse og networking.

Huset har også en lækker stor terrasse, som er genial på solrige dage. Derudover har The House også en hyggelig café, som sætter rammen for, at du kan holde et uformelt businessmøde, sidde at arbejde nogle timer eller blot nyde den måske bedste kop kaffe i Aarhus C.

Hvor: Ryesgade 8, 8000 Aarhus
Hvordan: Læs mere og book et mødelokale her.

Her skal du holde møde: 5 inspirerende mødelokaler i Aarhus
Casablanca

Casablanca

Café Casablanca ligger i det charmerende Latinerkvarter midt i Aarhus – og med kun under 5 minutter fra P-hus Navitas har stedet den helt perfekte beliggenhed for gæster fra både nær og fjern.

Casablanca rummer både små og store hyggelige møderum med overdådig bespisning fra caféens anmelderroste køkken.

Fra tidlig morgen står Casablancas meget populære Crunchbuffet klar, og med omkring 1.000 morgenmadsgæster om ugen, er stedets brunch virkelig værd at prøve.

Om formiddagen byder forplejningen på frugt og grøntstave, mens der om eftermiddagen serveres lækre kager fra bageriet Mor Anna. Frokosten nydes i restauranten, mens lokalet friskes op.

Casablanca tilbyder både morgenmøder, frokostmøder, eftermiddagsmøder, aftenmøder eller heldagsmøder med mødepakker, der indeholder kaffe, te, isvand samt snacks.

Alle mødelokaler er udstyret med WiFi, AV-udstyr samt flipover.

Hvor: Rosensgade 12, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et mødelokale her.

Her skal du holde møde: 5 inspirerende mødelokaler i Aarhus
Hotel GUESTapart

Hotel GUESTapart

Hos Hotel GUESTapart er de eksperter i at skræddersy arrangementer, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad deres enestående faciliteter kan benyttes til.

Alle mødelokaler er indrettet i et unikt skandinavisk design med blødt og behageligt interiør og levende, grønne planter. Lokalerne er egnet til både små og store møder kan rumme alt fra to og op til 120 personer.

Derudover er de udstyret med den nyeste og mest brugervenlige teknologi inden for møder og konferencer, så både slideshows og videokonferencer er en smal sag at sætte op.

God og nærende mad er essentielt, når du skal holde koncentrationen i længere tid ad gangen. Derfor tilbydes der fuld forplejning, som en af fordelene i hotellets lækre mødepakker, hvor alt der serveres, er lavet fra bunden af lokale, økologiske råvarer.

Hotellet kan prale af både at have et sølvmærke i økologi og en Green Key certificering, som beviser deres store indsats for miljø og klima.

Skulle mødet trække ud eller forløber det over flere dage, kan der også arrangeres overnatning i en af hotellets 86 smukke designlejligheder. Bilen kan du roligt lade stå, der er mere end 90 gratis p-pladser og et letbanestop lige ved siden af.

Hos Hotel GUESTapart er du sikret service af højeste klasse, og det venlige personale går altid en ekstra mil for at deres gæster får den bedst mulige oplevelse.

Man kan dermed roligt sige, at hotellet sørger for at sætte de bedst mulige rammer for mødet, så du og dine mødedeltagere kan fokusere på jeres dagsorden.

Hvor: Tueager 5, 8200 Aarhus N
Hvordan: Læs mere og book et mødelokale her.

Her skal du holde møde: 5 inspirerende mødelokaler i Aarhus
Globen-flakket

Globen-flakket

I hjertet af Aarhus finder du lyse og charmerende mødelokaler på Globen Flakkets 1. sal med udsigt over Aarhus Havn og Åen.

Med gå-afstand til 1000 P-pladser og Dokk1 får du her en unik møde-lokation, som kan rumme alt fra 2 til 100 gæster.

På Globen Flakket får du både professionelle mødefaciliteter og unikke mad-oplevelser i de stemningsfulde mødelokaler.

Du kan vælge stedets populære mødepakker eller få skræddersyet oplevelsen helt efter dit behov, hvad end det er til møde, undervisning, foredrag eller andet.

 Du er i gode hænder under hele dit ophold, og du kan trygt overlade alt det praktiske til personalet, som servicerer dig og dine gæster, så I kan koncentrere jer om jeres arbejde.

Alle lokalerne er udstyret med skærm/projektor, lærred, wi-fi og AV-udstyr.

Hvor: Åboulevarden 18, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et mødelokale her.

Her skal du holde møde: 5 inspirerende mødelokaler i Aarhus

Restaurant Martino 

Holder du møde eller kursus på Restaurant Martino, får du de smukkeste omgivelser med udsigt over Aarhus bugten og Marselisborg Skov.

Dette giver bl.a. rig mulighed for en pause i løbet af dagen eller teambuildingøvelser på Tangkrogen.

Stedet har tre kursuslokaler, der naturligvis alle er opdateret til nutidens behov med AV-udstyr, trådløs internetopkobling, flipover-tavler, whiteboard, projektor mv.

Lokalerne er ydermere tilkoblet speakeranlæg, således at alle deltagere har en god og klar lyd.

De tre kursuslokaler kan rumme op til henholdsvis 20, 30 og 60 deltagere.

Hvor: ​Marselisborg Havnevej 46 B, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et mødelokale her.

Del artikel

Andre læser også