ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 ting du kan lave på hotelværelset i Aarhus

Af Annoncør

Du er på efterårsferie i Aarhus på et af de mange lækre hoteller. Du har glædet dig til at komme rundt og se Aros, de hyggelige cafeer i Mejlgade og gå en tur i Botanisk Have. Du står op og kigger ud af vinduet, men til din store overraskelse er det forfærdeligt vejr. Det regner, tordner og blæser. Hvis du skulle ende i denne situation så husk den her guide til, hvordan du får tiden til at gå på hotelværelset, hvis vejret ikke er med dig.

Online roulette

Ved at spille online roulette kan du hurtigt og nemt opnå live underholdning fra hotelværelset. Du skal ikke, lade det dårlige vejr ødelægge den underholdning, du havde glædet dig til, at opleve på byens casino. Tag tag derfor chancen mellem de røde, sorte og grønne felter og oplev spændingen, når den lille kugle er med til at afgøre udfaldet.

Netflix

Tænd for en god omgang Netflix. Du var alligevel begyndt på en serie inden efterårsferien, som du lige var blevet opslugt af. Alligevel valgte du at vægte turen til Aarhus højest. Men nu hvor du alligevel er fanget på værelse pga. vejret, så kan du da lige binge watche resten af den sæson, du var i gang med. Dagen skal jo gå på en eller anden måde.

Roomservice

Det cafebesøg du ville have været på i Mejlgade, må du opgive. Men du havde jo sat penge i feriebudgettet til en lækker bid mad. Ring derfor til room service, og forkæl dig selv. Der er sikkert noget for enhver smag. Vi har hørt om morgenmad på sengen, men frokost og aftensmad, det er da en ny luksus.

Læg en kabale

Der er garanteret et spil kort på hotelværelset. Og hvis ikke, så kan du sikkert låne et i receptionen. Og kom så igang med en dejlig omgang 7-kabale. Du har sikkert lagt en masse på sommerferie i syden. Ved at lægge kabalen får du sikkert en masse gode minder frem på en ellers trist efterårsdag.


Løse en sudoku

Den gode gamle hjernevrider. Hvis du er stærk med tal, så vil vi foreslå, at du træner hjernen med en god gammel sudoku. Hvis ikke du har et hæfte med selv, kan du hente en app på din telefon, eller måske har hotellet nogle gamle blade, hvor du kan være heldig at finde en uløst eller to.

 

God fornøjelse.

Del artikel