Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

50% rabat: Nye hawaiianske smagsoplevelser i Mejlgade til 35 kroner

Af Jan L. Pedersen

I Aarhus kan man fra på fredag få hawaiianske paninier og endda til en skarp pris. Det er Mahalo, der har til huse på adressen Mejlgade 57, der nu begynder at servere to forskellige paninier – en med fersk tun og en med kylling. Begge er på tilbud til 35 kroner pr. panini hele weekenden. Derudover bliver der yderligere tilføjet to nye poke bowls til menuen. De er også på tilbud henover weekenden, hvor du får 50% rabat på begge. 

 

De to nye

Mahalo, der har ligget i Mejlgade siden februar 2018, har for nyligt lavet om i restauranten, hvilket nu også betyder, at der kommer nye ting på menuen. Der er nemlig blevet gjort plads til et lidt mere frokostvenligt alternativ, nemlig hawaiianske paninier. Her er der i første omgang tale om to slags. En med fersk tun og en med kylling. De kommer begge til at koste 55 kroner.

 

”Vi har henover sommeren arbejdet hårdt på at give Mahalo en makeover, hvilket vi synes at være lykkedes godt med. Dernæst har den stået på nye lækre tilføjelser til menuen. De er kommet nu, og vi kan ikke vente med at servere dem for vores gæster”, fortæller indehaver Martin Kristensen fra Mahalo

 

Bubba Gump

Derudover har Mahalo også kreeret to nye poke bowls til menuen, en med blomkålsris og laks, og en med rejer. Førstnævnte hedder Slim Salmon og er en mere let bowl, hvor fokus er lagt på friskhed og den danske sommer. Sidstnævnte bowl med rejer har naturligvis fået navnet Bubba Gump, der for de filmglade bringer minder om Forrest Gump’s rejevirksomhed fra filmen af samme navn. ”Efter stor efterspørgsel fra vores gæster, har vi valgt at tage rejer tilbage på menuen. Rejerne har vi marineret i vores egen chipotle-rub. Det er en bowl som er meget afbalanceret i alle de eksotiske smagsnuancer, og vi er overbeviste om, at den nok skal gå rent ind,” udtaler Martin Kristensen.

50% rabat: Nye hawaiianske smagsoplevelser i Mejlgade til 35 kroner

Yderligere har Mahalo udvidet samarbejdet med læskedriksvirksomheden Jarritos, så du nu kan få alle varianter, og fremadrettet er priserne sat 5 kr. ned på de forfriskende drikkevarer. Vand er heller ikke længere på plastikflasker, men nu er det postevand fra den danske virksomhed Postevand. Det er samtidigt også nedsat til 15 kroner. permanent. Spisende gæster i restauranten får desuden gratis vand fremover. 

50% rabat: Nye hawaiianske smagsoplevelser i Mejlgade til 35 kroner

 

Har udvidet ejerkredsen

Kort før sommeren fik Mahalo en investering fra to nye medejere. Disse hedder Marc Berliner og Rasmus Boesen, og de ejer blandt andet den surf-inspireret tøjvirksomhed Pleasant som Mahalo også vil arbejde tæt sammen med på sigt. “Vi er ovenud begejstret for at få drengene med ombord, og vi tror på, at det er det helt rigtige skridt for udviklingen af Mahalo. Der kommer til at ske en masse spændende i løbet af efteråret, som vi ikke kan vente med at fortælle vores gæster om,” afslutter Martin Kristensen.

 

Mahalo ejes i dag af stifterne Martin Kristensen og Troels Rasmussen, som nu altså har fået selskab af Marc Berliner og Rasmus Boesen.

 

Hvor: Mejlgade 57, 8000 Aarhus C

Hvornår: Fra fredag den 2. august 2019 til og med søndag d. 4 august.

 

Del artikel

Andre læser også