Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5G i Århus: Derfor skal du opgradere til iPhone 12

Af Line Ingwar Karlsen

I 2020 rullede TDC og Yousee for første gang 5G-netværket ud i Danmark. Det gælder i store dele af landet, heriblandt også den jyske hovedstad, Århus. Med denne udrulning er startskuddet lydt for stribevis af innovationer, der kan ske på baggrund af den hurtige hastighed, der kommer med 5G. Det er dog i dag langt fra alle telefoner, der er klar til at modtage det nye 5G-internet på deres telefoner. Faktisk er størstedelen af danskerne bevæbnet med en telefonen, der ganske enkelt ikke har muligheden for at bruge netværket. Dog er de seneste modeller fra Samsung, Apple og andre smartphoneproducenter udstyret og klar til at modtage signalet fra det hurtige internet. Det giver mange forskellige muligheder, men vigtigst af alt er det, at 5G kommer til at blive revolutionerende på vores måde at leve på. Er du derfor klar til at opgradere og komme med på 5G-bølgen, så har vi i denne artikel dækket, hvorfor du skal opgradere til iPhone 12 og finde dig et Billig mobilabonnement. For mange af os kommet 5G nemlig til at betyde, at vi får højere hastighed og bedre dækning, men samtidigt kan beholde vores billig mobilabonnement. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du skal hoppe med på den nye bølge af 5G-telefoner og samtidigt, hvor du finder et billig mobilabonnement.

Billig mobilabonnement og hurtigere hastigheder

Faktisk bliver det ikke dyrere, at vi nu får højere hastighed og bedre teknologi med 5G i Århus. Du kan stadig beholde et billig mobilabonnement og samtidigt give dig i kast med at streame film og serier i høj opløsning på det mobile netværk. For med 5G-internettet kan du stadig finde billig mobilabonnementer – det eneste, der ændrer sig er hastighed på det nye netværk. 

iPhone 12 er bedre end nogen anden iPhone før den

Det kan derfor godt svare sig at opgradere til de nye telefoner, der er klart til 5G. Den nye iPhone 12 er mere avanceret end nogensinde før, og er klar til at modtage signalet fra det nye 5G-netværk. Det kan derfor være en glimrende idé, hvis du har problemer med forbindelsen, og telefonen i det hele taget trænger til en udskiftning at tage skridtet og hoppe på 5G-toget ved at investere i en iPhone 12 eller en af de andre 5G-modtagelige telefoner. Så kan du for alvor komme igang med at bruge 5G-nettet i Danmark og lære alle fordelene ved det.

Del artikel

Andre læser også