ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få opfrisket lokkerne: 7 dygtige frisører i Aarhus

Af Freja Dumont

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – stederne på listen har betalt for at få deres bookinginformationer med i artiklen.

Sommeren bringer masser af lækre fordele med sig – men solens varme stråler og kølende dyp i havet kan have en negativ påvirkning på dine lokker.

Den stærke varme og saltvand kan nemlig medføre tyndt, knækket og tørt hår. Derfor er et besøg ved frisøren oplagt, så du kan gå efteråret i møde med lækkert, fyldigt og glansfuldt hår.

Men hvor skal du søge hen i Aarhus for at få den bedste frisøroplevelse?

Vi har samlet 7 frisører i Aarhus, som kan deres kram, når det kommer til at give service i topklasse og lave lækkert hår.

Få opfrisket lokkerne: 7 dygtige frisører i Aarhus

Birthe Gleerup

Frisør Birthe Gleerups miljøvenlige koncept betyder, at der anvendes rene naturprodukter til alle former for behandling. Det vil sige ingen krasse permanentvæsker eller kemiske farver.

Der anvendes og sælges kun naturlige plantefarver og hårprodukter lavet uden tilsætningsstoffer og dyreforsøg.

Salonens frisører uddannes løbende og er på kursus flere gange årligt både i Danmark og i udlandet for hele tiden at kunne rådgive kunderne med de nyeste trends inden for hårmoden.

De 25 ansatte, som er fordelt på 3 saloner, tilstræber dagligt at yde den bedste service overfor kunderne med individuelle råd og vejledning omkring netop dit hår.

Hvor: Badstuegade 9, Aarhus C, Jægergårdsgade 63, Aarhus C og Vestergade 5, Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book en tid her

Få opfrisket lokkerne: 7 dygtige frisører i Aarhus

Lab48c

Lab48c byder velkommen i et gammelt rustikt lokale fyldt med charme og hjemlig stemning beliggende i Mejlgade.

Her er den unikke oplevelse, personlige stil og service i højsædet, og stedets frisører sigter konstant efter at sætte nye standarder for frisørfaget.

Det er vigtigt for frisørerne, at de kontinuerligt kan forbedre deres færdigheder og udvikle deres håndværk.

Derfor lægges der stor vægt på, at frisører såvel som kunder er i omgivelser, der giver fysisk og psykisk plads til at fokusere på nuet og slippe hverdagens stress.

På den måde kan frisørerne fordybe sig i den kreative proces, mens du kan slappe af med lækker kaffe, the, modemagasiner og skøn stemningsmusik.

Hvor: Mejlgade 48c, Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book en tid her

Få opfrisket lokkerne: 7 dygtige frisører i Aarhus

Hairsociety

Hair Society er en professionel og hyggelig lille frisørsalon beliggende i det skønne Latinerkvarter i hjertet af Aarhus.

Her lægges der vægt på at skabe et pusterum fra hverdagens travlhed, så du kan slappe af, mens du lader dig forkæle med velvære og lækkert hår.

Rikke Mikkelsen, som er indehaver af Hair Society, har over ti års praktisk erfaring som frisør fra ind- og udland. Der sættes altid god tid af til hver behandling, så kvalitet, professionalitet og den gode kundeservice er i top

Hos Hair Society er der fokus på dig og dine ønsker, og der anvendes kun miljøvenlige og milde hårfarver, der indeholder økologiske ingredienser uden traditionelle tilsætningsstoffer.

Hvor: Studsgade 3, Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book en tid her

Få opfrisket lokkerne: 7 dygtige frisører i Aarhus

Frisør Træholt

Frisør Træholt, beliggende i Viby, har siden 1991 levet og åndet for at skabe smukt hår og for at give dig en oplevelse udover det sædvanlige.

Træholt har altid dig og dine ønsker i fokus, og du kan her få et pusterum fra hverdagens stress og jag.

For Træholt er det vigtigste, at du er glad og tilfreds, når du forlader salonen. Alle frisører har den 4-årige frisøruddannelse, og Træholt sætter høje krav til de produkter, som de forhandler og benytter i salonen.

For at være mere miljøbevidst er Træholt gået en grønnere og mere bæredygtig retning. Det afspejler sig i produktsortimentet, som spænder fra videnskabsbaserede til økologiske og naturbaserede brands.

Frisør Træholt tilstræber at have en behagelig atmosfære i eksklusive og moderne rammer, der løbende ændrer form og design. I dag har salonen en nordisk inspireret og naturlig stil.

Hvor: Viby Ringvej 5, Viby J
Hvordan: Læs mere og book en tid her

Få opfrisket lokkerne: 7 dygtige frisører i Aarhus

Poul M

Poul M er Danmarks største frisørkæde og har mere end 120 professionelle frisører på landsplan, som altid står klar til at opfylde til dine hårønsker.

De to Aarhus-saloner er en del af frisørkæden, og her er den gode oplevelse altid i højsæde. Det gælder både hvad angår hår, produktvejledning og service.

Hos Poul M klarer de alt fra børneklip, herreklip og dameklip til farvning og festopsætning.

Udover behandlinger har salonerne også en bred vifte af eksklusive hårprodukter, så du kan fortsætte din hårsucces derhjemme.

Hvor: Storcenter Nord, Aarhus N og Jægergårdsgade 120, Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book en tid her

Få opfrisket lokkerne: 7 dygtige frisører i Aarhus

Lindemark

Med over 28 års erfaring i frisørbranchen og 24 år i salonen på Oddervej må Malika Lindemark siges at være noget af en erfaren frisør.

I smukke rammer på Oddervej i Højbjerg føler du dig taget godt imod fra øjeblikket, du træder ind i salonen.

Her er i alt 10 frisører, hvor to af dem har været i salonen 15 år, mens to andre har 30 års jubilæum.

Frisørerne tager jævnligt på kurser og rejser hvert år til udlandet for at hente inspiration.

Det professionelle team, som i øvrigt også indebærer en kosmetolog samt en negleteknikker, tager sig altid god tid til at tale med dig inden behandlingens start, og du vil få både kvalitet og forkælelse fra top til tå.

Hvor: Oddervej 56-58, Højbjerg
Hvordan: Læs mere og book en tid her

Få opfrisket lokkerne: 7 dygtige frisører i Aarhus

ZENZ

ZENZ, Danmarks største grønne frisørkæde, ligger i centrum af Aarhus og sætter med sine velholdte facader scenen for en smuk tur både før og efter dit besøg i den økologiske frisørsalon.

En skønhedsbehandling hos ZENZ er ren forkælelse, og stedets dygtige stylister sørger for, at dit hår bliver smukt og sundt, mens du kan nyde en ren feel good-stund i dejlige omgivelser.

Udover ekspert-behandling fra stylisterne, så kan du også nyde friskbrygget økologisk kaffe eller te, en skøn hovedbundsmassage samt et afslappende fodbad med ZENZ’ egne økologiske olier. 

Som certificeret Grøn Salon har ZENZ aktivt valgt udelukkende at bruge produkter uden skadelig kemi, og deres hårfarver er så milde, at de kan bruges af allergikere og gravide. 

Hvor: Vestergade 6A, Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book en tid her

Del artikel