ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Planlæg din næste store fest: 7 unikke selskabslokaler i Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: Restaurant Mejeriet
Foto: Restaurant Mejeriet

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – stederne på listen har betalt for at få deres bookinginformationer med i artiklen.

Bryllup og barnedåb. Konference og konfirmation. Firmafest og fødselsdag.

Der skabes oftest minder for livet, når livets store begivenheder bliver fejret i selskab med gode venner, familie og kolleger.

Det gamle bryggeri – Malt

Malt Restaurant & Lounge åbnede i 2017, er indrettet i et stykke moderne industrihistorie og omfatter både restaurant, ølbar, lounge og festlokaler.

Med sin placering i smukke og nænsomt renoverede lokaler i den fredede del af Ceresbyen, sender Malt en kærlig hilsen til byens gamle bryggeri, der åbnede på stedet i 1856 og fortsatte helt frem til 2008.

Med afsæt i lokalernes rustikke ydre og historiske vingesus, er oprindelige detaljer bevaret og selskabslokalerne er indrettet med autentiske antikviteter fra Ceresbryggeriet.

Hos Malt lægges der stor vægt på at føre minderne videre og være bygningernes historie tro ved at tilbyde et bredt udvalg af Danmarks bedste øl.

Det første selskabslokale er Bryggerboligen, som har udsigt til Aarhus Å. Lokalet danner med sin intime atmosfære og rå stenhvælvinge rammen for op til 60 spisende gæster.

Det anet selskabslokale er Malt Kælderen, der med sine karakterfyldte og svimlende stenhvælvinge, syv meter over hovedet, har plads op til 120 siddende gæster.

Hvor: Ceresbyen 64-68, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et selskabslokale her.


Planlæg din næste store fest: 7 unikke selskabslokaler i Aarhus
Foto: Restaurant Tangkroen

Restaurant Tangkroen

Helt tæt på naturen hvor bugten møder byen – lige ud til Tangkrogen – finder du Restaurant Tangkroen, som i 2022 er blevet renoveret fra kælder til kvist.

Med udsigt til skoven og vandet, findes de mest fantastiske rammer for jeres næste fest. På stedet er de mestre i at skabe en fortryllende og gennemført stemning, idet de smukke faciliteter er sublimt indrettet med hjælp fra en af Danmarks dygtigste arkitekter.

I vil med andre ord få en ekstraordinær og meget mindeværdig dag på Tangkroen, som både rummer alt fra det store bryllup til den helt intime fest.

I kan være ude, inde, oppe eller nede – eller en kombination af det hele.

Hvor: Dalgas Avenue 54, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et selskabslokale her. 


Planlæg din næste store fest: 7 unikke selskabslokaler i Aarhus
Foto: Restaurant Havnær

Restaurant Havnær

Restaurant Havnær har de fedeste selskabslokaler i maritime rammer helt tæt på vandet. Med frit udsyn udover bugten kan du nyde livet på havet til din fest.

Stedet har erfaring med alt indenfor receptioner, bryllupper, fødselsdage og andre store begivenheder, som fortjener en fejring.

Visionen på stedet er at skabe gastronomiske måltider og oplevelser, hvor smagen er i fokus, og det innovative og visuelle er krydderiet.

Med Havnærs placering ved vandet har de et naturligt fokus på råvarer fra havet, men kærligheden til landet er også stor, og præger derfor også stedets menuer.

Restauranten har plads til både små og større arrangementer, og lokalerne kan rumme minimum 20, men har også faciliteterne til arrangementer op til 150 personer.

Hvor: Dagmar Petersens Gade 119, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et selskabslokale her. 


Planlæg din næste store fest: 7 unikke selskabslokaler i Aarhus
Foto: Sjette Frederiks Kro

Sjette Frederiks Kro 

Under 3 km fra Aarhus C finder du den smukke gamle kro – Sjette Frederiks Kro.

En perle der ligger midt i idylliske Riis Skov med den smukkeste udsigt over Aarhus Bugt.

Den ”gamle kro” fra 1825 er med sikker hånd tegnet af en af Danmarks dygtigste arkitekter, og er nænsomt  blevet renoveret og har fået helt nyt inventar. Intet her er overladt til tilfældighederne.

På kroen møder gæsterne et professionelt, dygtigt og nærværende team, der skaber de skønneste rammer for enhver fest og kroens køkken fremtryller formidabel mad.

Med store terrasser, flotte pavilloner, masser af smukke parasoller og selve kroen, giver stedet mulighed for at lave de mest spektakulære fester.

Hvor: Salonvejen 1, 8240 Risskov
Hvordan: Læs mere og book et selskabslokale her.

Del artikel

Andre læser også