Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. oktober: Grappa Deli og Piccolo melder klar til åbning i Risskov  

Af Jan L. Pedersen

Grappa-familien får to nye medlemmer, når et nyt byggeri står klar 8. oktober. 

 

Den nye Piccolo og Grappa Deli er placeret på hjørnet af Nordre Strandvej og Vestre Strandallé over for Bellevuehallen. Det nye vartegn i Risskovs bycentrum kommer til at huse Piccolo restaurant med eget bageri og pastaværksted og Grappa Deli med italienske delikatesser og lækkerier til take away. 

 

I august 2018 åbnede Piccolo og Grappa Deli på Åboulevarden i Aarhus, lige ved siden af ’moderskibet’ Grappa, som efterhånden nærmer sig sit 15-års jubilæum. Og det har fra starten af været planen, at Grappa Deli hurtigt skulle udvide med nye butikker, fortæller ejer Uffe Jakobsen. 

8. oktober: Grappa Deli og Piccolo melder klar til åbning i Risskov  

”Vores Deli-koncept når en helt ny kundegruppe: Folk på vej hjem fra arbejde, der skal have lidt nem aftensmad til at tage med hjem, en hurtig panini med i hånden til handlende, eller mindre eller store virksomheder, der ønsker en lækker frokost til kontoret,” siger Uffe Jakobsen. 

 

Ligesom på Åboulevarden er det tanken, at den nye Grappa Deli i Risskovs menu skal indeholde pizza i den velkendte Grappa-kvalitet, salater og panini sandwich, frisk pasta, samt diverse italienske specialiteter, råvarer og færdige retter til at tage med hjem. 

 

I forbindelse med Grappa Deli ligger restaurant Piccolo med plads til 50 gæster indenfor og stor delvist overdækket terrasse. Restauranten indrettes med åbent køkken, pastaværksted og rotisserie, fortæller Kim Dreehsen, produkt- og udviklingschef i Jakobsen & Co, virksomheden bag bl.a. Grappa-restauranterne. 

8. oktober: Grappa Deli og Piccolo melder klar til åbning i Risskov  

Ligesom på Piccolo ved åen vil den nye restaurant i Risskov naturligvis have cicchetti på menuen, små italienske retter, der kan sammenlignes med spanske tapas. 

8. oktober: Grappa Deli og Piccolo melder klar til åbning i Risskov  

”På Piccolo vil vi servere cicchetti som man kender dem fra Venedig, frisk pasta fra værkstedet, risotto, og pizza i bedste kvalitet, samt fjerkræ og porchetta stegt på rotisserie,” fortæller Kim Dreehsen. 

 

Derudover vil der naturligvis være et pænt udvalg af italienske vine, flere af egen import, og friske spritz på kortet. Piccolo åbner med eksklusive tilbud for gæster den 8. og 9. oktober, hvor der allerede nu kan bookes bord til prøvemiddage. Den officielle åbning af Piccolo sker den 10. oktober 2019, hvor også Delien vil åbne første gang. 

 

8. oktober: Grappa Deli og Piccolo melder klar til åbning i Risskov  

 

 

Del artikel

Andre læser også