Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8 vine til 5 retter: MellemRum laver Wine & Dine parret med gode og sjove anekdoter

Af Line Ingwar Karlsen

Det er ikke en winemakers dinner, hvor man skal høre en vinbonde fortælle, hvor fortræffelig hans vin er. Tværtimod. Det handler om vin og mad, men i høj grad også om at smage forskellige vine indenfor et bestemt tema. Restaurant MellemRum har knækket koden, og vil lave anderledes vinaftener, hvor vi lærer om vinene gennem anekdoter med humor og erfaring.

 

Den 21. september er temaet italiensk, og vinene vil derfor selvsagt være fra Italien. Vi smager i alt 8 forskellige vine og får serveret en udsøgt 5-retters menu hertil – som naturligvis er afstemt med vinene.

 

Det er vinnørden, Kim Pedersen, fra Vinens Verden, som kommer og præsenterer vinene (og der vil helt sikkert være en god anekdote med om dem alle sammen).

 

Formålet med Wine & Dine er ikke at nørde på et kompliceret niveau, hvor de fleste af os står af, men tværtimod nyde det på et niveau, hvor alle kan være med og nyde vinen og maden, for det allerbedste det kan: skabe glæde og begejstring!

 

Menu og vine til Wine & Dine 21. september

 

Snacks

Vin: Cuvée Royale | Franciacorta NV | Marchese Antinori | Franciacorta | Lombardiet

 

Forret

Kartoffel-gnocchi med salviesmør og grillet squash

Vin: 2017 Pinot Grigio | Erste + Neue | Alto Adige

 

Mellemret 1

Bagt torsk med ristet Karl Johan svampe og trøffel

Vin: 2017 Bramito | Chardonnay IGT | Castello della Sala | Antinori | Umbrien

 

Mellemret 2

Vitello tonnato

– langtidsstegt Gastro-kalv serveret med tun, kapers, oliven og rucola

Vin: 2016 PELISA | Barbera d’Alba DOC | Monchiero Carbone | Alba | Piemonte

Vin: 2015 Puntay | Pinot Nero Riserva | Erste + Neue | Alto Adige

 

Hovedret

Braiseret nakke af vildsvin serveret med auberginekaviar, frisklavet pasta og tomatiseret sauce

Vin: 2013 Villa Antinori | Riserva Chianti Classico | Antinori | Toscana

Vin: 2013 Badia a Passignano | Gran Selezione Chia | Badia a Passignano | Antinori | Toscana

 

Dessert

Tiramisu “én surprise”

Vin: Pacènzia | Late Harvest Zibibbo | Tenute Orestiadi | Gibellina | Sicilien

 

Pris

995 kroner per. person 

 

Book bord her: 

 

Restaurant MellemRum

Fredens Torv 2
8000 Aarhus C
info@restaurantmellemrum.dk
+45 86 17 18 38
Hjemmeside

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien