Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

A-kasser
Denne side er en annonce

A-kasse Pris/md.

502 kr

Åben for

Alle

Fagforening Pris/md.

-

✔ Gratis medlemskab til studerende
✔ 82.000 + humanister og scient.er
✔ Få rådgivning og sparring

A-kasse Pris/md.

498 kr

Åben for

Alle

Fagforening Pris/md.

69 kr

✔ Mulighed for lønsikring
✔ Professionel hjælp til jobsøgning
✔ Rabat på forsikringer

A-kasse Pris/md.

524 kr

Åben for

Alle

Fagforening Pris/md.

468 kr

✔ Danmarks mest lokale A-kasse
✔ Billig fritidsulykkesforsikring
✔ Danmarks stærkeste fagforening

A-kasse Pris/md.

487 kr

Åben for

Alle

Fagforening Pris/md.

69 kr

✔ Gratis fagforening i 3 måneder
✔ Spar mange penge om året
✔ Høj service

A-kasse Pris/md.

514 kr

Åben for

Alle

Fagforening Pris/md.

71 kr

✔ Billig og god fagforening
✔ Hjælp til at finde nyt job hurtigt
✔ Gratis webinarer og kurser

A-kasse Pris/md.

490 kr

Åben for

Salg og Marketing

Fagforening Pris/md.

167 kr

✔ Store rabatter på uddannelser
✔ Gratis karriere sparring og lønrådgivning
✔ Mulighed for lønsikring

A-kasse Pris/md.

480 kr

Åben for

Ledere

Fagforening Pris/md.

197 kr

✔ Inklusiv lønsikring
✔ God for selvstændige
✔ Få juridisk rådgivning

A-kasse Pris/md.

505 kr

Åben for

Alle

Fagforening Pris/md.

50 kr

✔ Høj medlemstilfredshed
✔ Ekstra lønsikringstilbud
✔ Gratis kurser for alle medlemmer

A-kasse Pris/md.

467 kr

Åben for

Akademikere

Fagforening Pris/md.

-

✔ Intern jobportal
✔ A-kassen der vil mest og koster mindst
✔ Adgang til online kurser
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Find ud af hvad en A-kasse er

Er du i tvivl om, hvad en A-kasse er? Så er du havnet det rette sted, for her giver vi dig et hurtigt overblik over hvad en A-kasse er, og forklarer dig, hvorfor man er med i en A-kasse. En A-kasse er en arbejdsløshedskasse, som sikrer dig, hvis du bliver arbejdsløs. Sikringen sker i form af, at du er sikker på, at du får dagpenge, hvis du skulle miste dit job. For at få retten til at få dagpenge under arbejdsløshed, skal man have optjent anciennitet i A-kassen, og det kræver, at man har været med i minimum et år, hvor man har opretholdt en bestemt indkomst, som minimum. Det er altså en god idé at melde sig ind, mens man har et arbejde, da man ikke bare kan melde sig ind, når man bliver arbejdsløs.

Det er helt normalt, at man kan miste sit arbejde, og derfor kan det være rart at vide, at man stadig får penge ind på kontoen til at dække de faste udgifter, som de fleste mennesker har. A-kassen sikrer altså kort sagt dens medlemmer, og det er når man er medlem af en A-kasse, at man har mulighed for at få dagpenge, når man er arbejdsløs.

De kan være med i en A-kasse

Der er faktisk ikke så mange krav til, hvem der kan være med i en A-kasse. I bund og grund kan alle over 18 år, som er i arbejde eller studerende melde sig ind i en A-kasse. Det er altid en god idé at melde sig ind i en A-kasse i god tid, da man som nævnt skal have været med i A-kassen i minimum et år, førend man har optjent retten til at kunne modtage dagpenge, såfremt man bliver arbejdsløs.

Du kan også melde dig ind i en A-kasse mens du er studerende, da et fuldtidsstudie tæller som et arbejde i forhold til at optjene anciennitet. Hvis du så er arbejdsløs, når du er færdiguddannet, vil du modtage en dimittendsats i dagpenge, og på den måde slippe for at gå uden indkomst indtil du finder dig et arbejde. Faktisk tilbyder de fleste A-kasser, at studerende kan være medlem gratis, og der er derfor ingen undskyldninger for ikke at melde sig ind i en A-kasse, mens man studerer.

Sådan vælger du den rette A-kasse

Der er rigtig, rigtig mange A-kasser i Danmark, og derfor kan du måske ikke helt gennemskue, hvilken A-kasse, du skal vælge. Det vil være oplagt at vælge A-kasse ud fra din faggruppe, da du ofte har fagforening og A-kasse hos det samme sted. Der findes A-kasser, som henvender sig til specifikke faggrupper, mens der findes A-kasser, som er mere brede i deres målgruppe. Når du vælger at have A-kasse og fagforening det samme sted, vil du ofte få en rabat på den samlede pris. Når du skal vælge A-kasse, kan det også være en god idé at kigge på pris, for de forskellige A-kasser varierer faktisk forholdsvist meget i pris. Du skal dog også være opmærksom på, at der kan være fordele, der gør, at du gerne vil betale lidt ekstra for en bestemt A-kasse.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af a-kasse markedet, men inkluderer ikke alle a-kasser. Vi samarbejder med flere af a-kasser på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om a-kasserne kommer fra a-kasser, og vi tager forbehold for fejl.