Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Datoen er klar: A+ Siam Sushi åbner på Aarhus Ø

Af Jonathan Sten Drivsholm

Der er blevet langet et utal af sushimenuer over disken, siden A+ Siam Sushi gjorde sit indtog i Aarhus på en sommerdag tilbage i 2013.

Siden da har kæden med sine to lokationer i midtbyen etableret sig som en favorit blandt mange sushi-elskende aarhusianere.

Nu er de klar til at tage næste skridt.

A+ Siam Sushi har nemlig overtaget lokalerne i Nicolinehus, der tidligere husede Letz Sushi, og allerede på søndag 9. juni er de klar til at slå dørene op til en helt ny restaurant på Aarhus Ø.

“Da Letz Sushi lukkede, opstod der en mulighed, og vi tænkte, at det kunne være fint at komme ned på Aarhus Ø og prøve vores koncept af. 

Det bliver spændende. Det er jo et rigtig godt område, som er i udvikling, og vi håber, at folk vil tage godt imod os,” siger restaurantchef Annie Jensen til MigogAarhus.

Vinker farvel til Nørreport

Åbningen betyder samtidig, at A+ Siam Sushi tager afsked med adressen, hvor det hele startede for næsten 11 år siden.

Den nye restaurant på Aarhus Ø kommer nemlig til at erstatte takeaway-biksen på Nørreport 28.

“Vi har i noget tid været på udkig efter et sted, hvor vi kunne udvide vores aktiviteter.

I første omgang ville vi egentlig gerne have fundet lokaler til både takeaway og restaurant, der lå tættere på Nørreport, men det var rigtig svært at finde noget, der ikke kom for tæt på vores restaurant i Frederiksgade. 

Vi er kede af, at der bliver lidt længere for de stamkunder, der er vant til at besøge os på Nørreport, men vi holder fast i vores tilbud om levering, så det kan man stadig benytte sig af, selvom adressen skifter,” forklarer Annie Jensen.

Datoen er klar: A+ Siam Sushi åbner på Aarhus Ø

Får flere nyheder på menuen

Også det store menukort fra Nørreport rykker med til den nye restaurant på Aarhus Ø, hvor takeaway får en høj prioritet.

Men det bliver også muligt at slå sig ned i restauranten for at nyde sin sushi.

Byens nye A+ Siam Sushi får plads til 50 siddende gæster inde og 15 ude – og de kan bl.a. vælge det populære koncept med sushi ad libitum, som man kender fra Frederiksgade.

På den måde kommer restauranten i Nicolinehus til at rumme det bedste fra A+ Siam Sushis to andre lokationer – og lidt mere til.

“Vi vil gerne give den nye restaurant et twist i forhold til Frederiksgade, så vi har besluttet at prøve nogle nye asiatiske sideretter af.

Vi kommer især til at eksperimentere med forskellige seafood-retter – også af respekt for området. Det bliver den store forskel,” fortæller Annie Jensen.

Efter åbningen på søndag vil restauranten på Nikoline Kochs Plads 3 være åben alle ugens dage fra kl. 11.30.

Hvad: A+ Siam Sushi åbner ny restaurant
Hvor: Nikoline Kochs Plads 3, Aarhus Ø
Hvornår: Søndag den 9. juni 2024

Du kan læse mere om A+ Siam Sushi lige her

Del artikel

Andre læser også