Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

A+ Siam Sushi i Skolegade følger trenden i Asien, og laver nyt “sushi ad libitum”

Af Jan L. Pedersen

Det nye koncept starter fredag den 24. februar klokken 12.00. Det er noget så enkelt som sushi ad libitum. Konceptet vil være på menukortet for første gang til frokost, og senere om aftenen.

 

Stadigvæk råvarer fra øverste hylde

A+ Siam Sushi er kendt for deres høje kvalitet og autentiske serveringer. Det fortsætter som hidtil, selvom en del af konceptet ændres. Spis så meget, du har lyst til, er ikke lavet for at gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Men derimod for at give gæsterne større valgmuligheder. På “sushi ad libitum” menukortet er der 71 forskellige stykker at vælge mellem. A+ Siam Sushi er kendt for den altid gode betjening. Den fortsætter, selvfølgelig, også med det nye koncept, da det er en af hjørnestenene for A+ Siam Sushi.

A+Siam Sushi

Opfordring fra gæsterne

Kokkene kommer fra Asien og er vokset op med asiatisk mad. Flere af dem har mere end 15 års erfaring kun som sushikokke. Det gør, de kan deres håndværk. Flere af stamgæsterne har ønsket, at kokkene i højere grad skulle vise, hvad de kunne. Flere valgmuligheder, og gerne større bredde på stykkerne. Det kommer så nu. For sushi ad libitum er med mere end 70 “retter”, og der er stor variation og bredde i udvalget. Man bestiller så en hel rulle ad gangen. Enten med 8 stykker eller stykker sushi.  

A+Siam Sushi - Aarhus Update

Spis, hvad du kan på to timer

Madspild er et problem på flere måder. A+ Siam Sushi går ind for bæredygtighed, og opfordrer deres gæster til at bestille flere gange. Grunden er, at sushien vil være mere frisk, og faktum er, at mange bestiller for meget. De overvurderer simpelthen, hvor meget de kan spise. Derfor er det altid efter de første serveringer, man har styr på sin sult/mæthed. Du har to timer til en omgang  “sushi ad libitum”, og her kan de fleste jo nå at blive mætte, nogle op til flere gange.

A+Siam Sushi

Ingen buffet – tværtimod

Menukortet får du, og du skal bestille din sushi. Du kan vælge mellem 71 forskelliger stykker. Da sushien først bliver lavet, når du har bestilt, er den frisk, og den har med garanti ikke stået i et glasmontre eller været 10 omgange rundt på et running-sushi bånd. Det er blandt andet en af grundene til, at A+ Siam Sushi skiller sig ud. Hellere lidt ventetid, og så pivfrisk sushi. Sushikokkene går i gang med det samme med at lave din sushi. På den måde vil du altid få helt frisklavet sushi direkte fra køkkenet. Du kan bestille, lige så meget du vil, og så mange gange du har lyst til, uden det koster mere.

A+Siam Sushi - Aarhus Update

Et menukort, som er til at forstå

Menukortet er enkelt bygget op. Der står numre på det, og det er delt op i flere forskellige kategorier. Det gør det overskueligt. Man kan meget let lade sig rive med. For det ser godt ud. Se menukorter nederst i artiklen.

 

Kokkene er under konstant udvikling

Thaimaden ryger af menukortet – måske ikke permanent. Ejerne af A+ Siam Sushi vil ikke afvise, at de kommer på igen. Men i den tid A+ Siam Sushi har haft åbent, har det mest været sushien, som har været efterspurgt. Eller med andre ord, det var den, de fleste kom efter. Signatur-menuen, som har og er et hit, er stadigvæk på menukortet.

Personalet på A+ Siam Sushi

I Asien rykker konceptet for vildt

Sushi ad libitum skiller sig ud fra running sushi, da man ikke ved, hvor mange runder sushien har været rundt, og hvor gammel den er. Den skiller sig også ud fra glasmontre-sushi, som også har samme problem. Forskellen er prisen, og tiden du har et bord. Længere er den ikke. I Asien er koncepter hot. Du ved, hvad maden koster, du kan frit vælge, og du kan spise lige så meget, du har lyst til.

 

Sushi-oplevelse til en pris, hvor alle kan være med

Prisen til frokost er 198 kroner for sushi ad libitum i 2 timer. Til aften i hverdagene koster det 228 kroner og 248 kroner i weekenderne – også i 2 timer.

Afdelingen på Nørreport har kun takeaway, og de beholder deres eget menukort, hvor der ikke er sushi ad libitum. Du kan få leveret din sushi med Just Eat, som er kendt for, at overholde den aftalte leveringstid.

 

Book bord her:

Bestil din sushi som takeaway her:

 

A+ Siam Sushi i Skolegade

Skolegade 27
8000 Aarhus C
Telefon: +45 86136270
Website: 

 

Sådan ser menukortet ud:

A+ Siam Sushi i Skolegade følger trenden i Asien, og laver nyt “sushi ad libitum”A+ Siam Sushi i Skolegade følger trenden i Asien, og laver nyt “sushi ad libitum”

Del artikel

Andre læser også