ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbent hus: Madklubben Aarhus vil finde sine nye medarbejdere ansigt til ansigt

Af Line Ingwar Karlsen
Anders Aagaard fra Madklubben
Anders Aagaard fra Madklubben

For en lille måneds tid siden kunne Aarhus Update som de første fortælle, at den populære Madklubben-koncern – kendt fra en lang række prisvenlige spisesteder i København – åbner sin allerførste jyske filial i Toldkammeret på Aarhus Havn til maj. Du kan læse vores artikel om, hvad Anders Aagaard og Co. fra Madklubben har af planer for de smukke lokaler, der tidligere husede Jensens Bøfhus, ved at klikke her

                        

Leder efter alt fra chefer til assistenter

Nu er Madklubben Aarhus kommet så langt i planlægningen, at man er klar til finde de personer, der skal hjælpe med at gøre restauranten til en succes. Det gælder både nøgleroller som en køkkenchef og restaurantchef, der begge skal ose af erfaring og overblik for at kunne varetage den kommende kæmperestaurant med op til 500 pladser inde og ude. Men man er også på udkig efter en større mængde kokke, køkkenmedhjælpere, tjenere, runnere og bartendere samt enkelte ”assistant managers” eller souschefer, om man vil.

 

Åbent hus i stedet for email-ræs

I stedet for at køre den klassiske model, hvor man først skal sende sit CV og en ansøgning pr. mail, har Madklubben valgt at holde åbent hus tirsdag den 20. februar fra kl. 15 til 18. Her vil man som potentiel ny medarbejder kunne møde Madklubbens HR-chef, gastronomiske chef, PR-chef og den kommende driftchef for Madklubben Aarhus. De vil fortælle om det at være ”en del af klubben”, vurdere de fremmødte ansøgere og hjælpe til med spotte talenter, der måske går rundt med en fremtidig leder i maven.

Anders Aagaard fra Madklubben
Anders Aagaard fra Madklubben

”Vi skal have en masse nye, skønne medarbejdere i Aarhus. Vores erfaring er, at vi får langt mere ud af møde folk ansigt til ansigt fra starten, fremfor først at få sagt ordentligt ’hej’, efter man har brugt en masse tid på at skrive frem og tilbage med hinanden,” fortæller Madklubbens HR-chef, Pernille Larsen, til Aarhus Update og uddyber: ”Alle interesserede er velkommen til at komme og hilse på i Toldkammeret den 20. februar. Alt man skal gøre er at medbringe sit CV med kontaktoplysninger.”

 

Håber på opstart allerede i april

Folkene bag Madklubben meldte oprindeligt ud, at Madklubben Aarhus først ville være klar til åbning i maj 2018, men der er optimisme at spore hos PR- og pressechef, Kaspar Mørk Arianto:  ”Nu ved vi af erfaring, at man skal være påpasselige med at melde en fast åbningsdato ud tidligt i forløbet. Men lige nu tyder alt på, at vi kan komme til at holde de første testmiddage allerede fra midten af april. Vi krydser alt, hvad vi har for, at det holder stik. For vi kan slet ikke vente med at rykke ind i de smukke lokaler og komme i gang med at skabe Madklubben Aarhus,” og slutter af: ”Indtil da, er det åbne hus den 20. februar en super mulighed for at vise, at vi i dén grad er på vej.”

Toldboden i Aarhus

Del artikel