ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner fredag: Fremtidens McDonald’s-restaurant åbner i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: McDonald's.
Foto: McDonald's.

I morgen fredag genåbner McDonald’s-restauranten på Grenåvej i Risskov efter at have været lukket i tre uger.

Som den første restaurant i landet bliver det ikke muligt at sidde ned og indtage sin BigMac. Restauranten er strømlinet til fart og take away og er inspireret af de erfaringer, som franchisetager Jackie Høst har gjort sig under Corona lockdown.

Det skriver McDonald’s i en pressemeddelelse til MigogAarhus.

Fokus på fart og takeaway

“Fart har altid været en af de vigtigste parametre for et besøg hos McDonald’s – vi er jo en del af fast food branchen. Men i restauranten på Grenåvej tager vi speed til et helt nyt niveau.

Alt i restauranten er indrettet til, at man så hurtigt som muligt kan få sin mad udleveret. Og det uanset om man bestiller sin mad på bestillingsskærmene, via McDelivery eller i sin bil via McDrive,” udtaler Jackie Høst.

Der er slet ingen borde i restauranten, så fokus er på baristakaffe og mad on the go, som har været en meget vigtig del af forretningen under Corona.

“Det er klart, at coronaperioden har betydet noget for folks vaner. Vi omlagde jo hurtigt fokus til take away, i de perioder hvor vi ikke kunne have siddende gæster.

Det er min opfattelse, at gæsterne har været så glade for den take away-oplevelse de har haft hos os, at efterspørgslen efter det vil øges i fremtiden.

Det er den ændring, som vi med den nye restaurant forsøger at imødekomme. Min målsætning er, at det skal blive endnu mere hurtigt og nemt at komme forbi restauranten og bestille og hente sin mad. Vi vil være Danmarks hurtigste restaurant,” siger Jackie Høst, der efter genåbningen har udvidet antallet af medarbejdere i forhold til før.

Restauranten på Grenåvej åbner med dobbelt spor i McDrive, særligt område til McDelivery-udbringerne, og det vil også være muligt at købe baristakaffe – dog er der ikke som vanligt et McCafe-område, da man ikke kan sidde ned og drikke sin kaffe.

Del artikel

Andre læser også