Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner i næste uge: Danmarks største børnetøjs-outlet rammer Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen

Julen står snart for døren, og gaverne skal til at købes. Det samme gælder vintergarderoben, i takt med at det bliver koldere dag for dag. I det hele taget stirrer de fleste børnefamilier ind i en rigtig dyr tid.

 

Så det kan ikke andet end at blive taget imod med åbne arme, at Danmarks største børnetøjsoutlet igen rammer Aarhus allerede fra næste uge.

 

Det sker i Scandinavian Center Aarhus, når man åbner på Black Friday d. 27. november kl. 08.00.

 

“Vi glæder os til endnu engang at vise jer Danmarks suverænt største børnetøjsoutlet, når vi åbner op for hele 1900m2 fyldt med vilde tilbud og nye varer i alle størrelser fra 0 mdr. – 10 år,” skriver Outletland i en pressemeddelelse.

 

Man kan spare helt op til 80% på nye varer fra kendte danske mærker, og der bliver mere end 100.000 varer at vælge imellem.

 

Der er mindst 50% at spare på alle varer og helt op til 80%, så pludselig bliver det overskueligt at få købt alt det lækre til vinteren og måske klare julegaver i samme ombæring.

 

For udover tøj så rykker man også ind i Aarhus med et gigantisk sortiment af legetøj fra alle de kendte mærker til usædvanligt skarpe priser. Outletland, der står bag det store set-up, har netop deres ekspertise i at rykke ind i de større danske byer med masser af varer fra fede brands.

 

Spar helt op til 80% på nye varer fra bl.a. Mini A Ture, Noa Noa, Småfolk, Melton, PopUpShop, Huttelihut, Müsli, Freds World, Smallstuff, Smallrags, Mala, Color Kids, En Fant og Fixono og mange flere lyder det fra Outletland.

 

Outletland kommer til at køre i Aarhus i knap en måned fra fredag d. 27. november til og med mandag d. 21. december.

 

“Vi bliver altid så godt modtaget i Aarhus, og vi glæder os til at komme tilbage med vores vinterkollektion med over 100.000 stykker tøj fra over 35 forskellige mærke, og så har vi fået en stor legetøjsafdeling også, hvor man ligeledes sparer 50% på alt. Så man roligt komme herud og få købt både julegaver og til vintergarderoben og spare en masse penge,” lyder det fra Andreas fra Outletland.

 

Lige nu kører de en vild konkurrence på Facebook. Her kan du vinde for hele 10.000 kr. børnetøj og legetøj, så du kan gå helt shop amok en dag på de mange kvadratmeter. 

 

Åbner i næste uge: Danmarks største børnetøjs-outlet rammer Aarhus

 

Nok drømmepræmien for rigtig mange, der så nok kunne klare alle julegaverne til børnene i et hug.

 

Man har chancen for at vinde den fede præmie ved at trykke deltager/interesseret i begivenheden på Facebook. Her får du også informationer om alle de nye varer og hvad du ellers skal vide. Klik her:

 

Det er Corona-tid, og derfor har Outletland taget højde for en masse forholdsregler. Dem kan du læse herunder.

 

  • Direkte ind- og udgang til det fri.
  • Gives kun adgang til en begrænset mængde kunder i butikken ad gangen. Butikken er stor og med god plads, så alle kan føle sig sikre og holde afstand.
  • Der vil være opsat sprit i hele butikken.
  • Der vil være opsat afstandsmærker i hele butikken, som skal sikre, at der holdes korrekt afstand
  • Ved kødannelse udenfor butikken skal der holdes 2 meter afstand
  • Der opfordres til at man kommer alene, eller alene sammen med andre handlende, og i denne tid lader eksempelvis børnene blive hjemme

 

Hvad: Danmarks største børnetøjsoutlet åbner i Aarhus
Hvor: Ørbækvej 99, 5220 Aarhus SØ
Hvornår: Grand Opening fredag d. 27. november

 

Du kan læse meget mere om Outletlandslands åbning i Aarhus her

 

Der holdes åben ALLE dage i perioden 27. November – 21. December (også om søndagen)


– Mandag-fredag: 10.00-17.30 // Lørdag-søndag: 10.00-15.00
– BEMÆRK: På åbningsdagen er der åben fra 08.00.

 

Åbner i næste uge: Danmarks største børnetøjs-outlet rammer Aarhus