Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner nr. 2: Ny delikatessebutik slår dørene op på Silkeborgvej

Af Pernille Søborg

Flere små specialbutikker, ja tak. Væksten i antal supermarkeder er eksploderet de sidste år. De fleste har de samme industriprodukter på hylderne, og der er ikke meget mangfoldighed der. Derfor er det opløftende, når der åbner en specialbutik. Det gør der på fredag på Silkeborgvej 54. Her åbner en ny delikatesseforretning. 

 

Memets delikatesser 

Frederiks Frugt & Grønt på Frederiks Allé har ændret navn til Memets Delikatesser, og den nye forretning på Silkeborgvej kommer også til at hedde det samme. Det er samme ejer og helt det samme koncept, som forretningen på Frederiks Allé har. 

 

Ikke kun frugt og grønt

Udvalget bliver i stor udstrækning det, kunderne vil have. Memet har 30 års erfaring fra branchen og kender alle de gode leverandører. Her bliver et hav af delikatesser. Ikke kun fra Danmark, men fra Asien, Mexico og Tyrkiet. Der bliver flere specielle varer, som ikke fås ret mange andre steder i Aarhus. Det kan nævnes, at der er mindst 15 forskellige slags oliven, som du kan købe i løs vægt.

 

Bland din egen salat

Noget af det, som Frederiks Frugt & Grønt har, er en salatbar af de store. Her bliver der mix-selv salater, haidari, feta, tapenader og 20 forskellige toppings, du kan vælge mellem. De kan alle købes hver for sig, men du kan også designe lige præcis den salat, du vil have. 

 

Delikatessebutikken på Silkeborgvej får ejerens storesøster, Hayriye Kocak, som butiksansvarlig. Hun skal sammen med fire friske piger ekspedere kunderne.

 

Besøg Memets Delikatesser på Facebook her:

 

Åbner nr. 2: Ny delikatessebutik slår dørene op på Silkeborgvej

 

 

Del artikel

Andre læser også