Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forrygende start: Pincho Nation er åbnet i Aarhus

Af Freja Dumont

Deltag i konkurrencen om en middag for to på Pincho Nation Aarhus (gavekort på 500 kr.) lige her.

Pincho Nation, der er en tapasrestaurant med farverig indretning og feststemt atmosfære, åbnede for en uge siden på Skt. Knuds Torv i hjertet af Aarhus.

Pincho Nation har hele 75 restauranter i de nordiske lande, men de er alligevel blev blæst bagover af den interesse som aarhusianerne har vist det nye koncept.

”Vi er ydmyge omkring og taknemmelige for den store interesse, der allerede har været for vores nye restaurant.

Vores erfaringer fra tidligere åbninger er, at det går meget stærkt, og der har ganske rigtigt været tryk på den første uge i Aarhus,” siger Flemming Christophersen, CEO/Partner i Pincho Nation Danmark.

Landets største Pincho Nation

Det er Pincho Nations femte restaurant i Danmark, og restauranten på Skt. Knuds Torv er intet mindre end 750 m2 med plads til flere end 200 gæster.

Den nye restaurant har både lounge-område og private dining-lokale, og du kan se frem til en sanselig oplevelse, hvor der gjort ekstra ud af indretningen, og hvor atmosfæren er feststemt og uformel.

Her bydes der på kulørte cocktails og tapasretter fra et menukort, der er et gastronomisk udvalg fra hele verden.

Nogen vil måske studse over, at Pincho Nation vælger at åbne samme dag, som festugen starter, men sammenfaldet er tilfældigt.

Man har arbejdet hårdt de seneste fem måneder på at forvandle lokalerne til en fantastisk flot Pincho Nation restaurant.

”Vi har knoklet løs for at komme på plads, så vi kan byde aarhusianerne inden for i Danmarks største Pincho Nation,” siger Flemming Christophersen, CEO/Partner i Pincho Nation Danmark.

Forrygende start: Pincho Nation er åbnet i Aarhus

Når du besøger den nye Pincho Nation restaurant på Skt. Knuds Torv, skal du bruge din telefon, for alt det praktiske med bordreservation samt bestilling og betaling af mad og drikke foregår via Pincho-appen.

Restauranten er åben hver dag fra kl. 16 med undtagelse af lørdag, hvor kan komme og spise fra kl. 12.

Udover Aarhus kan man i Danmark besøge Pincho Nation i Aalborg og Randers samt i København, hvor der ligger to restauranter.

Del artikel

Andre læser også