Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Året der gik: De mest populære artikler på MigogAarhus

Af Freja Dumont

2021 rinder ud – og hvilket år!

Året, hvor de første vintermåneder endnu engang bød på coronanedlukninger, og hvor foråret bragte håb med sig i form af vaccinerne.

Sommeren, hvor vi som nation blev genforenet efter mange måneders afstand og isolation – bl.a. med EM i fodbold, hvor fodboldherrerne klarede den helt til en nervepirrende semifinale mod England.

Og efteråret, hvor alting føltes som ”i gamle dage”, og vi igen kunne komme på diskotek og leve frit, som vi gjorde det inden corona.

Nu står vi igen i en vinter, hvor en mutation af virussen har pålagt os flere restriktioner og et nedlukket kulturliv – men der er lys for enden, og mon ikke 2022 kun kan blive bedre? Det tror vi på!

Heldigvis er der jo også sket en masse positive ting i årets løb, og det er disse, som vi gerne vil sætte fokus på i denne artikel.

For det første kom MigogAarhus jo eksempelvis til verden i januar – og sikke et første år, vi har haft sammen med jer, vores læsere. Tak for jer.

Vi har været på en tur down memory lane og fundet frem til nogle af de artikler, som I har været allermest begejstrede for at læse de seneste 12 måneder.

Året der gik: De mest populære artikler på MigogAarhus

Sushi-crepes

Den 10. Februar bragte vi en artikel om, at de hos det japanske dessertsted Taiyaki laver sushi-crêpes – små rullede, appetitlige og mundrette pandekagebidder med forskelligt fyld i!

Og vi skal da lige love for, at det var noget, der faldt i jeres smag! Hele 8,5 tusinde taggede hinanden og kommenterede på opslaget.

Det er stadig ikke for sent at prøve dem, og du kan læse mere her.

Året der gik: De mest populære artikler på MigogAarhus

Chokoladetester

I januar kunne vi berette om noget af et drømmejob – nemlig smagstester for noget af landets bedste chokolade!

“Vi spiser chokolade hver dag, og vores smagsløg kender Simply Chocolate-chokolade bedre end nogen andre. Vi har derfor brug for nogle uvildige smagsløg til at smage og udfordre vores chokolade,” skrev Simply Chocolate om jobbet, som de slog op tilbage i januar.

Vi hører gerne fra den person, der fik jobbet! Der var i hvertfald mange ud af de 2,3 tusinde, der kommenterede opslaget, som var interesserede jobkandidater.

Året der gik: De mest populære artikler på MigogAarhus

Åbning af den nye bar Panenka

Det var til at fornemme, at lysten (og savnet!) til at kunne tage ud og drikke øl med gode venner, var der i februar.

For da vi bragte nyheden om, at en ny tre-etagers bar med shuffleboards, livemusik og lækker natmad ville åbne i Aarhus, flød kommentarsporet med over 1000 kommentarer, som næsten alle lød: “Det skal vi prøve, når der åbnes op igen”.

Den 20. april kunne Panenka endelig slå dørene op på Frederiksgade, og stedet blev overrendt med glade, ølhungrende gæster, som i flere måneder havde ventet på at kunne komme ud igen.

Året der gik: De mest populære artikler på MigogAarhus

Roséløb 

En lokal vinbar inviterede i august til Roséløb, hvor væskedepoterne bestod af… ja rosé

Vi spurgte I vores Facebook-opslag, om der var nogle, der kendte en, der kunne fuldføre den slags løb.

Og hold nu fast! Der var hele 9,5 tusinde der var mere end klar til at snørre løbeskoene for at slukke tørsten I den sommerlige vin. Skål på det!

Året der gik: De mest populære artikler på MigogAarhus

Brunsvigercroissant 

Alle der følger MigogAarhus ved, at vi er succere for søde sager og godt bagværk – og det er I heldigvis også!  

Så da vi kunne afsløre, at det ideelle bagværk bestående af en hybrid mellem en brunsviger og en croissant var landet på hylden hos en lokal bager i Aarhus, var I naturligvis ligeså begejstrede, som vi selv var og 1,5 tusinde kommenterede på opslaget.

Året der gik: De mest populære artikler på MigogAarhus

Bearnaise-burger

En af landets kendte kokke, Paul Cunningham, skabte tilbage i januar en Homestyle Bearnaise Burger for McDonalds.

Og da vi spurgte jer, om I kendte en, som ELSKER bearnaise, stak kommentarsporet helt af med 2,2 tusinde kommentarer.

Der var med andre ord rigtigt mange, der kunne svare JA på det spørgsmål – og flere ytrede også deres tilfredshed med burgeren i kommentarsporet. Nåede du at prøve den?

Året der gik: De mest populære artikler på MigogAarhus

H&M HOME

I april kunne vi annoncere, at H&M nu endelig ville åbne deres første H&M Home-butik i Aarhus på Sankt Clemens Torv. Og her blev det meget hurtigt klart, at I var 3,8 tusinde (i kommentarfeltet), der havde ventet på denne dag!

Den 520 kvadratmeter store shop-in-shop åbnede den 15. april, og du kan i dag shoppe indretningsfund til alle hjemmets rum, fra sengetøj til smart opbevaring og tidløse spisestel i H&M Home.

Året der gik: De mest populære artikler på MigogAarhus

Horrorhouse i Tivoli Friheden

Vi skal lige love for, at I var klar på gys!

Da vi den 15. september bragte historien om, at Tivoli Friheden slog dørene op til 1.500 kvm. rendyrket rædsel med deres Cirkus DYSTOPIA, stak kommentarsporet af.

Hele 15 tusinde taggede og udfordrede hinanden til at tage på den mørke rejse bag det blodige forhæng, hvor 25 skræmmende skuespillere stod klar til at skræmme livet af alle besøgende.

Spørgsmålet er, hvor mange af de 15 tusinde som rent faktisk havde mod nok til at komme afsted!

Året der gik: De mest populære artikler på MigogAarhus

Nøgenminigolf

Hvis ikke man kan få folk til at reagere på overskriften: “Bar røv og golfkølle: Nu kan du komme til nøgengolf i Aarhus” Så ved vi snart ikke hvad!

Og ganske rigtigt – så var I på, da vi bragte artiklen om, at en Aarhusiansk minigolfbar inviterede til minigolf uden en trævl på kroppen.

Vi hører gerne fra folk, som har deltaget i arrangementet, og som kan give en lille anmeldelse af det… specielle event!

Vi glæder os til at lave masser af sjove, relevante og nyhedsrelaterede Aarhus-historier til jer i 2022. Godt nytår!

Del artikel

Andre læser også