ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets P3-hit gik til Aarhus-sang: Kærlighedserklæring til Smilets By

Af Freja Dumont
Foto: Agnete Schlichtkrull.  Tobias Rahim (th.) og Andreas Odbjerg var lytternes favorit.
Foto: Agnete Schlichtkrull. Tobias Rahim (th.) og Andreas Odbjerg var lytternes favorit.

P3’s årlige prisuddeling, P3 Guld, løb tirsdag aften af stablen, da DR traditionen tro fejrede den danske, musikalske talentmasse ved et stort awardshow.

I en afstemning afgjorde P3’s lyttere, at Andreas Odbjerg og aarhusianske Tobias Rahim leverede ’P3 Lytterhittet 2021’ i form af nummeret ’Stor mand’.

Aarhus-referencer i teksten

Med samtlige referencer til Aarhus, såsom ’åen’, ’Den Sidste’, ’Bellevue strand’ –  og naturligvis det ørehængende omkvæd ’Ja jeg gir’ dig mit hjerte i Aarhus’ – sikrede hitsangen sig prisen som ‘P3 Lytterhittet 2021″.

Endda med et komfortabelt forspring foran de to andre numre, der var med i slutspurten: ’Buongiorno’ med KIDD og nummeret ’Er Her’ med Artigeardit og KESI.

Helt siden P3 uddelte sit første P3 Guld i Falkoner Salen på Frederiksberg den 5. december 2001 har prisen ’P3 Talentet’ haft en central rolle i prisfesten.

Prisen er – som det formuleres – P3’s forventningsfulde skub til den eller dem, der forhåbentlig har taget de første skridt i en lang og spændende karriere, og som meget vel kan gives os næste års kæmpehit.

På DR1 kan P3 Guld ses på lørdag klokken 21.00, og samme dag er showet også at finde på DRTV. Derudover kan P3 Guld allerede fra tirsdag aften høres på DR Lyd.

Del artikel

Andre læser også