Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets Royal Run-rute: Få Marselisborg Slot på helt nær hold

Af Freja Dumont

Aarhus er igen tilbage som værtsby for Royal Run, og der er garanteret en gedigen folkefest for alle, der har lyst til at deltage i Royal Run Aarhus.

Kronprinsen vender tilbage til sin gamle studieby 2. pinsedag og har taget løbeskoene på, så han kan løbe med i smilets by.

De endelige ruter offentliggøres 9. maj – men dem, der skal løbe distancen One mile (1,6 km) får nu en lille forsmag på, hvad deres rute kommer til at byde på.

På One Mile kommer man nemlig igennem selve Slotsparken, og man kan nærmest røre ved slottet undervejs.

Årets Royal Run-rute: Få Marselisborg Slot på helt nær hold

Slotshaven er fyldt med diverse smukke skulpturer omkranset af skøn natur – mange af skulpturerne er lavet af H.K.H. Prins Henrik.

Den populære mile-distance er som skabt til hygge. Børn, unge, voksne og ældre kan følges ad, da kørestole, klapvogne og barnevogne er velkomne.

”Det bliver en helt unik oplevelse at se alle de glade løbere i parken d. 6. juni. Deltagerne kan se frem til en skøn kombination af motion, gode fællesskaber og en helt særlig stemning i fantastiske rammer, omkredset af en række glade frivillige,” siger projektleder Lars Nielsen fra Aarhus 1900 Atletik og Løb.

Om Royal Run

Royal Run bliver en dag fyldt med god stemning, underholdning i de aarhusianske gader og fællesskab. Hvad enten man vil gå One mile, lunte 5 km eller sætte rekord på 10 km-distancen er der plads til alle.

Mere end 11.500 har allerede tilmeldt sig Royal Run i Aarhus, hvor H.K.H. Kronprins Frederik løber med på 5 km-distancen.

Del artikel

Andre læser også