Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets største handel: Aarhus-boliger solgt for 600 millioner kroner

Af Freja Dumont
Illustration: Blomsterhaven i Viby
Illustration: Blomsterhaven i Viby

Årets hidtil største ejendomshandel i Danmark har fundet sted i Aarhus, hvor den London-basereede aktør Round Hill Capital netop har opkøbt hele 324 boliger.

Der er tale om tre ejendomme, hvoraf de to med i alt 276 lejligheder er beliggende i den nye bydel Blomsterhaven på den såkaldte Gasa-grund i Tilst, mens den tredje ejendom ligger i Risskov.

Prisen for boligerne er altså løbet op i mere end en halv milliard kroner, hvilket gør handlen til den største i Danmark i 2023. Det skriver mediet Ejendomswatch.dk.

Meget få købere

Til Ejendomswatch fortæller Colliers-partner, Anders Holm, at der var ”meget få” potentielle købere i spil i forbindelse med off market-handlen, og at parterne ”rimelig hurtigt ramte et fælles fodslag på, hvad prisen skulle være.”

Han understreget samtidig, at Aarhus er, efter København, det mest efterspurgte sted i Danmark for udenlandske investorer, og at han oplever en ”opblødning i markedet” efter en periode med lavvande på transaktionssiden- 

De nyindkøbte Aarhus-aktiver er opkøbt på vegne af Round Hill Capitals europæiske boligfond ERIF II, der i forvejen besidder omkring 1700 boligenheder på tværs af Europa. Globalt har det 21 år gamle selskab investeret i over 140.000 boligenheder.

Del artikel

Andre læser også